Raluca Petrica, fosta iubita a lui Gabi Balint se marita: "Da, m-a cerut in casatorie de mai multe ori"

Petreceri mari se anunţă în rândul vedetelor de la noi. Se pregătesc să-şi tocească pantofii pe ringul de dans soţii Prodan – Reghecampf şi mama fetiţei lui Gabi Balint, coregrafa Raluca Petrică.

Daniela Crudu se înfometează? Tânjeşte bruneta după trupul subţirel, care i-a deschis atâtea uşi în showbiz în urmă cu doi ani? Răspuns afirmativ! Click scrie cu litere îngroşate - întocmai ca picioruşele Cruduţei din ultima vreme - că asistenta s-a pus serios pe dietă. Era şi timpul. Mai ales ca prin lumea mondenă a început să fie poreclită “Bila” sau “Bibanul”.

Ba chiar cei mai răutăcioşi spuneau că are o ceafă numai bună de pus pe grătar. Dar gata! Daniela s-a mobilizat. A strans tare din dinţi, atât la sală, cât şi în faţa frigiderului ispititor, iar rezultatele nu s-au lăsat aşteptate.

„Am reuşit să dau jos vreo 5 kg într-o lună şi jumătate. Nu am o dietă anume, dar n-am mai mâncat după ora 18 şi am renunţat complet la pâine, la dulciuri şi la prăjeli. Pe lângă asta, fac sport cel puţin 45 de minute zilnic", a spus vedeta.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate