Raluca Lazarut, innebunita dupa galustele cu prune: "Am mancat odata 16 galuste si mi s-a facut foarte rau" VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 10 nov 2020, 11:05

Printre vedetele noastre silfide se gasesc multe…gurmande! Bineinteles ca de Paste nu-si pun pofta in cui, ci dau iama in cozonaci aburinzi, miel gatit cu mirodenii si colorate oua fierte! Oare ce prepara cu mana lor?

 Speram ca nu va ploua in gura si ca déjà ati mancat astfel de preparate. Totul trebuie consumat cu masura, da? Caci ia uite ce excese au facut…unele staruri!

Unii sunt mai cumpatati si cica NICIODATA n-au mancat si…n-au baut…peste masura! Si ca sa va convingem ca Denisa CHIAR este o norocoasa, aflati acum secretul ei de tonifiere:

Mai mai ca ne venea sa ne aruncam in piscina din spatele bambinelor! Ce frumos o fi sa te relaxezi zi de zi… Normal ca pe vedete nu le sperie cuvantul “detoxifiere”, caci ele stiu cum sa le vina de hac kilogramelor, intr-un mod relaxant…


 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies