Raluca Lazarut despre copiii cu autism: “Am speranta ca acesti copii pot avea o viata normala”

Astazi, in Afi Palace Cotroceni, la “Zorky’s Planet”, vedetele Kanal D s-au intalnit cu bucurestenii veniti sa sustina cauza Asociatiei Invingem Autismul in campania “Schimba viata unui copil cu autism”.

 

Raluca Lazarut despre copiii cu autism: “Am speranta ca acesti copii pot avea o viata normala”
Astazi, in Afi Palace Cotroceni, la “Zorky’s Planet”, vedetele Kanal D s-au intalnit cu bucurestenii veniti sa sustina cauza Asociatiei Invingem Autismul in campania “Schimba viata unui copil cu autism”. Raluca Lazarut, prezentatoarea Stirilor Kanal D de la pranz, a fost fericita sa petreaca ziua de Sfantul Nicolae alaturi de copiii cu autism.
“Mi s-a parut extrem de emotionant sa-i vad pe copii cu autism, pentru care am luptat in aceasta campanie, intr-un mediu normal copilariei, moment care mi-a dat speranta ca acesti copii, cu ajutorul nostru pot avea o viata normala. Oricat de metaforic ar suna, impreuna chiar cred ca putem schimba viitorul unui copil cu autism. Doneaza si tu 2 euro printr-un SMS la 8839”, a spus Raluca Lazarut.

Raluca Lazarut, prezentatoarea Stirilor Kanal D de la pranz, a fost fericita sa petreaca ziua de Sfantul Nicolae alaturi de copiii cu autism.

Mi s-a parut extrem de emotionant sa-i vad pe copii cu autism, pentru care am luptat in aceasta campanie, intr-un mediu normal copilariei, moment care mi-a dat speranta ca acesti copii, cu ajutorul nostru pot avea o viata normala. Oricat de metaforic ar suna, impreuna chiar cred ca putem schimba viitorul unui copil cu autism. Doneaza si tu 2 euro printr-un SMS la 8839”, a spus Raluca Lazarut.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate