Raluca Badulescu, indragita jurata de la „Bravo, ai stil!”, premiata la Gala Femei de Succes!

Raluca Badulescu a fost premiata aseara, la Gala Femei de Succes, eveniment ce a ajuns la cea de-a XV-a editie si care isi propune, an de an, sa celebreze acele personalitati feminine care au demonstrat profesionalism si dedicare in domeniile in care activeaza, inspirandu-i si pe cei din jur prin actiunile si atitudinea lor.

"Sunt emotionata sa ma aflu la acest eveniment, alaturi de oameni atat de speciali. Le multumesc organizatorilor, publicului si nu in ultimul rand echipei minunate <Bravo, ai stil!>, colegilor mei de la Kanal D, fara de care nu as fi ajuns in acest punct extraordinar al vietii mele. Va multumesc ca imi dati aripi!", a spus Raluca, facand aluzie la statueta primita, infatisand o femeie inaripata. 

Gala a debutat cu un momen tulburator, in memoria marilor recent disparute Stela Popescu, Cristina Stamate si Olga Tudorache, ce a fost sustinut cu un moment de reculegere, dar si minute in sir de aplauze.
Printre personalitatile prezente la eveniment au fost Stela Enache, Eli Laslean, Elisabeta Lipa (cea care a si deschis oficial Gala), Stefania Rares, Steliana Sima, Mariana Ionescu Capitanescu, Maria Loga, Ioana Ignat, Angela Buciu, Marioara Man.

Realizatorii Galei Femei de Succes sunt: Professionalcelebrity – producator general, Florina Kendrick -presedinte Juriu, Daniel Ganea – director executiv, Mihaela Serban - realizator si coordonator de proiect.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate