Rafuiala armata in plina strada

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:16

Infractorii foloseau arme sofisticate pe care le au in dotare doar asasinii Serviciilor Secrete!

In aceasta seara, in cadrul principalului grupaj informativ de la ora 19.00, la rubrica “Sabbagh in actiune” este prezentata o actiune de capturare si anihilare a unei retele de interlopi.  Materialul este unul demn de un scenariu de la Hollywood.
Bucuresti, cartierul Berceni. Mai multi interlopi sunt atacati in trafic cu focuri de arma. Disperati, suna la 112. Este un razboi nevazut pe care clanurile rivale il duc pe strazile Romaniei.

Fie ca este vorba de prostituate, trafic de droguri sau de arme, sunt multi bani la mijloc.##VIDEO133970##

LIVE UPDATE Ziua 334 de război în Ucraina: Ucraina susține că Rusia trimite mai mulți soldați în Herson, iar Polonia vrea să trimită în Ucraina tancuri Leopard

“De data aceasta interlopii au avut timp sa strige dupa ajutor. Altora, le-a lipsit norocul; au cazut secerati de gloantele rivalilor. Pana la urma, politsitii le-au dat de urma si au ajuns intr-o casa mai ceva ca pesterea lui Ali Baba”, a spus Christian Sabbagh.

Cantitati industriale de droguri si un adevarat arsenal de lupta.

Asta au descoperit politstii intr-una din casele interlopilor. Perchezitia scoate la iveala lucruri care ii uimesc pana si pe oamenii legii. Gruparea de infractori nu se ocupa numai de droguri, ci si de clonarea de carduri eliberate de banci din strainatate.

Intreaga operatiune o veti putea urmari in detaliu, in aceasta seara, de la ora 19.00, la Stirile Kanal D!

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies