Raed Arafat, cea mai groaznica veste pentru Romania: ''Lupta cu Covid-19 a fost pierduta!'' Ce MASURI se impun!

Author: Oana Picerea
Actualizat: 17 oct 2020, 17:22

Raed Arafat a dat cea mai groaznica veste de pana acum pentru sistemul medical romanesc.

Acesta sustine ca s-a pierdurt deja lupta impotriva covid-19 si ca toate masurile au fost luate in deradere. 

Ce a declarat Raed Arafat despre situatia actuala

"Lupta cu COVID-19, din păcate am pierdut-o. Mai ales că este presiune şi asupra sistemului medical din mai multe puncte de vedere, nu numai asupra capacităţii, ci şi asupra oamenilor care lucrează în sistem. Vom ajunge la un moment în care pacienţii nu vor mai putea fi transferaţi către spitale desemnate Covid, ci vor rămâne în spitalele în care sunt şi vor fi trataţi în spitalele respecive unde trebuie create circuite la nivelul Terapiei Intensive, la nivelul altor secţii care să permită tratarea altor pacienţi.

Şi la acest moment avem pacienţi care se tratează în spitalele care nu sunt desemnate Covid pentru că nu reuşim să transferăm imediat, ci transferăm peste câteva ore sau a doua zi. Dar la un moment va trebui să ne pregătim clar şi sistemul trebuie pregătit şi s-au dat indicaţii de către Ministerul Sănătăţii către întreg sistemul sanitar că la un moment dat vom începe să ţinem bolnavii şi în secţiile non-Covid şi posibil vom ajunge şi la bază, din nou, la reducerea capacităţii pentru cazurile elective"

Citeste si: Se SCHIMBA procedura de testare! Raed Arafat a facut anuntul!

Zonele din România în care există cel mai mare pericol de cutremur. Ultimul seism a avut loc astăzi

Raed Arafat sustine faptul ca este posibil sa revenim la masurile luate in luna martie. 

"Ce am pregătit la începutul pandemiei şi din fericire nu s-a întâmplat atunci şi a devenit un subiect de critică şi de batjocură deciziile noastre de atunci, acum ne confruntăm cu el şi este clar că unele decizii, posibil să le luăm, să revenim la ce am luat atunci în martie, dar adaptat la situaţia de acum.

cele mai importante măsuri au fost pe sistemul sanitar şi mă refer la asta", a mai adaugat acesta. 

Citeste si: De astazi masca de protectie este obligatorie in toate spatiile deschise, unde incidenta depaseste 3 la mie. Autoritatile au anunta noi masuri

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies