Raed Arafat, avertisment major: "Riscul e sa..."

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat, sâmbătă, că responsabilitatea în starea de alertă a fost transferată la cetățeni și a avertizat că este nevoie în continuare de respectarea regulilor.

Raed Arafat a atras atenția că, începând cu relaxarea măsurilor, creșterea cazurilor „poate să apară în următoarele 7-14 zile”, potrivit Digi24.

„Responsabilitatea a fost transferată la cetățeni, e la noi toți”, a subliniat el, argumentând în favoarea purtării măștii: „Într-o garnitură de tramvai, în București, din 20 de oameni cred că 2-3 purtau măști”.

„Am văzut oameni care poartă masca, oameni care nu poartă. Fiecare dintre noi trebuie să atenționăm pe cei care care nu respectă regulile, elegant, respectuos”, a spus el.

Secretarul de stat a vorbit și despre mesajele care îndeamnă la nerespectarea regulilor sau cu privire la vaccinuri, dar și la impactul măsurilor asupra economiei.

„Încă auzim acest lucru, că virusul nu există. Dacă nu mai respectăm regulile, riscul e să vedem un impact major”, a spus Arafat.

 

 

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate