Radu Mazare vrea sa revolutioneze piata muzicala! VIDEO

Radu Mazare vrea sa revolutioneze piata muzicala! VIDEO

Imbracat la patru ace si asortat din cap pana-n picioare cu...pantofii si masina, edilul ne-a vorbit despre cum vrea, ca din primavara, sa revolutioneze piata muzicala din Romania.

  Asa ca, aviz tuturor - Radu Mazare isi face trupa. Piesa se vrea a fi imnul statiunii Mamaia. E dorinta primarului sa-i duca faima peste mari si tari. Si daca tot a fost piratul din Caraibe, intr-un pictorial incendiar, ba chiar a si jucat intr-un videoclip, nu mai devreme de vara trecuta, de ce nu ar fi si una dintre voci in mult visatul hit?

Dupa ce ne-a obisnuit cu tinutele sale extravagante, cand a venit vorba despre cele pe care le va purta in videoclip, edilul a fost rezervat in declaratii.

Pentru ca vocea nu-l prea ajuta, edilul nu ne va... chinui cu triluri. El va avea de interpretat o parte mai putin complicata din melodie. Solista va fi Loredana Groza.

N-o sta edilul prea bine cu vocea, dar are ceva la care se pricepe de minune: sa aleaga fetele ce se vor undui in videoclip, mai ceva ca pe plaja fierbinte. Dupa spusele edilului, melodia trebuie sa ajunga in playlisturi in luna aprilie. Videoclipul va fi turnat in minivacanta de 1 mai. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate