Radu, gest uluitor la adresa Cristinei! „De ce ai făcut asta?” Aflați cum va reacționa concurenta și ce se va întâmpla luni, 22 mai, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 21 mai 2023, 21:00
Foto(5)

Luni, în Casa iubirii: Dorul de Cristina îl va determina pe Radu să recurgă la un gest neașteptat! Tânărul o va săruta pe fosta lui iubită, care se va supăra cumplit! „Consider că atunci când glumim, glumim, dar când e vorba de lucruri serioase nu ne jucăm!”

În cea mai recentă Gală a emisiunii Casa iubirii, concurenții au avut parte de multe emoții și suspans, deoarece în urma nominalizărilor, Patricia, Patrick și Alexandru au ajuns în pragul eliminării și au așteptat cu nerăbdare și presiune uriașă aflarea verdictului serii. În cele din urmă, Andreea Mantea a anunțat că Patrick și Patricia sunt cei salvați de public, iar Alexandru a fost eliminat, spre marea dezamăgire a Biancăi.

Prima ediție a săptămânii viitoare, îi va avea în centrul atenției pe Cristina și Radu, după ce concurentul va recurge la un gest uluitor la adresa fostei lui iubite.

Radu, gest uluitor la adresa Cristinei! „De ce ai făcut asta?”

În ediția de luni, 22 mai 2023, în Casa iubirii, va exista o atmosferă adolescentină deoarece concurenții vor juca la un moment dat un joc aparent amuzant.

Patrick îi va acoperi ochii Cristinei iar Radu, pentru a-și mai potoli dorul de fosta lui iubita, va profită de ocazie și o va săruta scurt pe buze.

Citește și: Eliminare cu lacrimi și emoții copleșitoare în Casa iubirii! Patrick, Patricia și Alexandru, pentru prima dată în fața verdictului crucial! „Îmi pare rău!” Iată cine a părăsit emisiunea, în Gala de duminică, 21 mai 2023

Motiv pentru care Cristina se va înfuria teribil, deoarece o va consideră o joacă infantilă din partea lui Radu și ii va reproșa faptul că nu trebuia să recurgă la un asemenea gest deoarece ei nu s-au împăcat oficial pentru a se comporta astfel. Pe de alta parte, toți ceilalți băieți vor încerca sa o înduplece pe Cristina si sa o convingă că Radu nu a făcut un gest deplasat. 

Cristina: Se întâmplă ceva? Cine a făcut asta? Radu?

Patrick: Stai, nu te panică!

Cristina: Radu, de ce ai făcut asta? Dar nu voiam asta acum!

Patrick: Tu voiai să va împacați! Tu aveai alt scenariu în cap!

Radu, Cristina, nu te supără! Am glumit!

Cristina: Ce glumă! Știi că nu vreau!

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Radu: Îmi cer scuze!

Cristina: De ce ai făcut asta?

Radu: A fost o glumă!

Cristina: De ce ai făcut asta? Nu e corect! Nu e ok! Pentru că nu voiam asta! Și cu asta basta!

În cele din urmă, Andreea Mantea o va întreba pe Cristina dacă este supărată pe Radu, iar concurență va mărturisi că nu i-a plăcut deloc gestul lui Radu, pentru că trebuie că el să dea dovadă de mai multă maturitate și seriozitate și să facă diferența între glumă și lucruri seriose.

Andreea Mantea: Cristina, ești supărată?

Cristina: Da! Pentru că eu consider că atunci când glumim, glumim, dar când e vorba de lucruri serioase nu ne jucăm!

Andreea Mantea: Îi este dor de tine! Zicea mai devreme!

„M-am plictisit de tine și de emisiunea asta!”. Bianca izbucnește în lacrimi după ce este chemată de Radu în camera roșie! Aflați de la ce a pornit totul mâine, 26 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Citește și: Lacrimi și regrete în Casa iubirii! Alexandru a luat o decizie crucială! „Vreau să te las liberă, să fii fericită!” Tânărul i-a spus Biancăi, printre suspine că vrea să pună punct relației lor! Iată care a fost principalul motiv al despărțirii