Radio Impuls te premiază! “Dau print la tot ce simt!” - un nou concurs pentru ascultătorii fideli, prin care ascultătorii Radio Impuls pot câștiga zilnic un aparat de fotografiat

,

Radio Impuls dă tonul distracției și își surprinde din nou fanii cu un concurs care le poate aduce ascultătorilor premii extraordinare!

Primăvară aceasta, cu Radio Impuls, aminitirile frumoase durează mai mult! Postul de radio demarează concursul “Dau print la tot ce simt!”, prin care ascultătorii au posibilitatea de a câștiga un aparat foto instant pe zi, cu care să surprindă, dar să și păstreze pe hârtie, cele mai frumoase momente din viața lor. 

Așadar, începând de astăzi, 22 martie, Radio Impuls își provoacă ascultătorii la premii importante – un aparat de fotografiat pe zi!  Concursul se va desfășura în perioada 22 martie – 15 aprilie, de luni până vineri.

Tot ceea ce trebuie să facă ascultătorii pentru a câștiga premiul zilnic pus la bătaie  este să asculte Radio Impuls, de luni până vineri, și să fie atenți la cuvântul cheie, anunțat în toate emisiile postului, pe parcursul zilei, cuvânt încadrat de un semnal sonor specific.  În fiecare zi, în matinalul “Scularea”, prezentatorii Radu Tibulca și Orlando Ivan vor anunța <Start concurs!>, moment avertizat printr-un semnal sonor, iar primul ascultător care va intra în legătură directă cu matinalii, la numărul de telefon 0799.111.005,  și va oferi cuvântul cheie corect, din ziua precedentă, va intra în posesia premiului – un aparat de fotografiat. 

Mai multe detalii despre regulamentul concursului “ Dau print la tot ce simt!”  puteți afla accesând pagina oficială:  https://www.radioimpuls.ro/regulament-oficial-concurs-dau-print-la-tot-ce-simt-20137624  

 

Citește-ne pe
Citește și:

Zanni, mesaj emoționant de la Antonia la Survivor România 2021! Ce se ascunde în spatele cuvintelor?

Focare de COVID-19 într-un spital județean în secțiile de cardiologie și neurologie

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Live Stream Online „Survivor Romania” - Editia de sambata, 20 martie 2021 - VIDEO. Morosanu, uluit de voturile primite! "Imi declari razboi mai devreme, nu inteleg?"

Ce relație are Dorian Popa cu Dumnezeu? Este sau nu o persoană credincioasă: „Nu știu dacă mă mint eu singur sau...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies