Radio Impuls se aude si in retelele RCS si UPC

Author: O.P.
Actualizat: 10 mar 2020, 11:14

Incepand din luna martie, amatorii de hituri contemporane, muzica buna si entertainment de calitate isi pot urmari emisiunile preferate transmise de Radio Impuls si in reteaua RCS, pe canalul 1013, si in reteaua UPC, accesand canalul 872.

Este o evolutie fireasca a acestui post de radio care se dezvolta constant si isi propune sa ajunga la cat mai multi consumatori. 

In urma cu un an, incepand din martie 2019, Dogan Media facea un pas strategic imbogatindu-si portofoliul cu o componenta importanta de business: Radio Impuls, o retea cu acoperire in cele mai importante orase ale tarii, precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Sibiu, Timisoara, Tulcea, Bacau, Rasnov, Bistrita si Craiova. 

A urmat o dezvoltare constanta si o crestere pe masura, astfel ca, recent, Radio Impuls a inregistrat cea mai mare crestere din Bucuresti a cotei de piata (167% pentru perioada 27 august- 16 decembrie 2019, comparativ cu valul anterior de masurare), conform Studiului de audienta Radio realizat de IMAS - Marketing si Sondaje SA si Mercury Research S.R.L.

Dupa preluarea Radio Impuls de Dogan Media International, postul si-a imbogatit grila de programe cu emisii noi, dar si cu nume sonore din industria de radio din Romania.

O parte din emisiile Radio Impuls, matinalul „Scularea”, cu Orlando si Tibulca (de la 7:00, de luni pana vineri), si „Bara la bara”, prezentata  de Mihai Hinda (de la 16:00, de luni pana vineri), sunt transmise din studioul din Bucuresti. In grila de programe Radio Impuls, ce se adreseaza unui public urban, dinamic, cool, consumator de hituri contemporane, entertainment, se mai regasesc emisiunile „Morning Latte”, cu Alexandra Enasoaie (de la 10:00, de luni pana vineri) „Uzina de Dume”, cu Misu si Stefan (de la 13:00, de luni pana vineri), „Party Zone”, cu Even Steven (de la 19:00, de luni
pana vineri), si „Hit Break”, cu Cosmin Dimancescu (in fiecare dimineata de weekend, intre 08:00-12:00).  

Radio Impuls se aude si in retelele RCS si UPC

Citește și: Suferiti de tensiune mare? Recomandari de ceai pentru scaderea tensiunii

Citeste si: Ugur Yesil, CEO Kanal D, si Fatih Salis, Director Stiri si Productii Interne Kanal D, premiati de publicatia „Hayat”

Citeste si: Radio Impuls, super recompensa pentru concurentii de la ''Survivor Romania''! Despre ce este vorba

 

Taguri:

Bianca și Laurențiu, de la tachinări la război! Concurentul a dat cărțile pe față și a recunoscut ce anume l-a determinat să se îndepărteze de Bianca, după plecarea lui Alexandru din Casa iubirii! „N-am mai simțit nimic nici din partea ta!”