Racii, o DELICATESA. Invata cum sa-i gatesti si cum sa-i mananci corect!

,

Carnea de raci este dulce, bogata in proteine si saraca in grasimi. Este ideala pentru slabit, dar si in alegerea unui stil de viata sanatos.

Daca mergeti la un restaurant si doriti sa consumati raci fierti sau prajiti este bine sa stiti ca acestia trebuie sa fie vii in momentul in care sunt gatiti. Motivul este unul cat se poate de simplu, dar esential pentru sanatate, dar si gustul mancarii de rac: daca acesta este gatit mort, elimina o toxina periculoasa.

Racii vii se fierb cateva minute in apa clocotita in care se adauga arome dupa gust, pana cand devin rosii.

Dupa cum v-ati dat seama, de aici vine si expresia "rosu ca racul". Dupa ce au fiert, racii se pun pe un platou, iar mai apoi se mananca. Aici e aici! Cum se manaca racii? E simplu: intindeti racul, iar mai apoi prin smulgere si rotire in acelasi timp, ii rupeti coada, decorticati si asta e tot. Pofta buna!

##VIDEO114309##

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Date alarmante de la Agenția Europeană a Mediului: fumatul pasiv, poluarea, statul la soare și azbestul cauzează 10% din cancerele din lume

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies