Rabdarea Iuliei Albu este pusa la incercare, azi, de o concurenta! Silvia: "Eu sunt predator, Iulia e Alien!” La Bravo, ai stil", de la 17.00

Dupa ce in Gala de duminica, Silvia a impresionat juratii, inclusiv pe Iulia Albu, in editia de astazi, concurenta socheaza din nou si o ataca verbal pe Iulia Albu.

“In alte zile, in care porti piese de brand, ti se pare ca esti alta decat Iulia Albu? Sunt Silvia Popescu, ma cunoaste toata lumea!”, tuna concurenta la adresa Iuliei.


“Te rog frumos sa nu mai folosesti termenul de creatoare ca din nu vei iesi!”. Incet, incet te transformi in Daniela (n.r. concurenta care a fost eliminate in cea de-a doua Gala a emisiunii); ai grija sa nu sfarsesti cum a sfarsit Daniela”, o sfatuieste juratul pe Silvia.

In culise, Silvia tuna si fulgera la adresa Iuliei, deja si-a imaginat un scenariu apocaliptic: “Eu sunt Predator, Iulia e Alien”.


Care au fost reactiile celorlati jurati si cum s-a incheiat disputa intre Iulia Albu si Silvia veti putea afla astazi, de la ora 17:00, in show-ul unde gusturile se disputa, “Bravo, ai stil!”, difuzat la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate