Punem pariu ca nu te poti misca ca tipa din imagine! Vezi un dans care impresioneaza barbatii si enerveaza femeile VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2022, 09:30

De regula, dansul se face atunci cand tot corpul este in armonie cu muzica, dar ce te faci atunci cand cineva alege doar o parte a corpului pentru a exersa astfel de miscari provocatoare

Care crezi ca ar putea fi cea mai apreciata parte a corpului pentru astfel de exercitii? Ei bine este foarte posibil sa ghicesti si daca nu te invitam sa urmaresti materialul atasat mai jos pentru a vedea ce inseamna sa stii sa-ti controlezi muschii cu adevarat.

Femeia din imaginile de mai jos face senzatie pe internet cu miscarile ei, mai ales daca luam in considerare faptul ca nu foarte multa lume poate pune in practica ceea ce ce face ea.
Esti curios ce parte a corpului in misca tipa clip, noi nu te putem sfatui decat sal urmaresti si cu siguranta nu-ti va parea rau.

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies