Publicul a decis! Cine sunt cele mai votate fete și cei mai votați băieți în această săptămână la Puterea Dragostei! Cristina Mihaela a făcut anunțul

,
Favoritii saptamanii
Cristina Mihaela a anuntat favoriții saptamanii

După o săptămână plină de surprize la Puterea Dragostei a venit momentul să aflăm favoriții săptămânii. Iată cine sunt cei mai votați concurenți.


In articol:

După o săptămână plină de momente tensionate, cu foarte multe intrigi, certuri, reproșuri și conflicte, a sosit momentul mult așteptat de concurenții de la Puterea Dragostei. Cine sunt cei mai votați concurenți din această săptămână?

Cristina Mihaela a anunțat cine sunt favoriții săptămânii

A fost o săptămână plina de intrigi, conflicte și certuri în casa Puterea Dragostei. Concurenții au lăsat să iasă la iveală adevăratele lor caractere. Conflictele și certurile dintre concurenți se țin lanț în casa Puterea Dragostei. De asemenea, telespectatorii au fost marcați de tot ceea ce s-a întâmplat în emisiune și au votat așa cum au simțit că este mai bine.

În ediția de astăzi, Cristina Mihaela a anunțat cine sunt cele mai votate fete, dar și cei mai votați băieți din această săptămână.

Top trei cele mai votate fete sunt din această săptămână de la Puterea Dragostei sunt Alexandra, Aya și Maria, iar top trei cei mai votați băieți sunt Alexandru, Cristian Comănici și Cristian Marinescu.

Fetele favorite de la Puterea Dragostei
Cele trei fete favorite

Pentru că Mădălina și George au ales să părăsească competiția, dacă George se afla în topul celor trei favoriți ai săptămânii el nu mai era luat în considerare.

Top trei baieti
Cei trei baieti favoriti de la Puterea Dragostei

După anunțul celor șase cei mai votați concurenți ai săptămânii, Cristina Mihaela le-a spus tuturor că fata și băiatul favoriți ai acestei săptămâni îi vor afla abia în Gala de mâine seară.

În gala de mâine concurenții, dar și publicul vor afla cine va conduce casa săptămâna viitoare și va lua cecul de 1.500 de euro. De asemenea, Cristina Mihaela va anunța și concurenul care va părăsii competiția.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 6 martie 2021 – Prima parte- VIDEO. Cristian Comănici și Maria, cuplu bombă?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 6 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. Cristian Comănici și Maria, cuplu bombă?

Bode PUNE FRÂNĂ enturiasmului legat de congres: Vom da explicații PUBLICE

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Cristina Mihaela, dezvaluire bomba! Cum au fost surprinsi doi concurenti, in afara emisiunii? "Va tineati de mana, ba chiar v-ati..." Urmariti o editie incendiara...

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 5 martie 2021 – A doua parte - VIDEO. Seya, scandal monstru cu Cazi: "Marș acasă!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies