Provocarile TOAMNEI 2017 pentru toate zodiile. Ce trebuie sa faci ca sa-ti mearga bine

Daca septembrie ar trebui sa aiba o tema aceasta ar fi „Intra in vibratia Fecioarei”.

Nu evita adevarul doar pentru ca iti este teama ca altfel lucrurile vor degenera. Relatia care nu-ti permite sa fii tu insuti nu este una sanatoasa.

 

Accepta adevarul, iar din acel moment fericirea va incepe sa infloreasca. Nu-ti fie teama de schimbare. Este singura constanta a vietii pe care te poti baza.

 

Angajeaza-te sa faci schimbarile care iti permit sa traiesti viata asa cum doresti. Iata cum ar putea arata schimbarea pentru fiecare fiecare zodie in parte.

Fecioara

 

Faptul ca nu te mai simti bine ti se pare suficient pentru a iesi dintr-o relatie insa atunci cand te porti fara gentilete in relatiile cu ceilalti este ca si cum ai pune otrava in apa pe care o impartiti: te va afecta atat pe tine cat si pe celalalt. In aceasta luna, reactiile tale vor fi, in general, bazate pe teama si tocmai de aceea ai pute face cativa pasi gresiti.

 

De asemenea, exista o mare diferenta intre cum te simti si cum vor evolua lucrurile pentru oamenii apropiati tie sau cu cei cu care ai o reatie. Nu te grabi sa tragi concluzii sau  sa reactionezi intr-o maniera pasiv agresiva daca nu stii totul despre o anumita situatie.

 

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate