PROTEST VIOLENT in Campia Turzii. Peste o suta de angajati DISPONIBILIZATI isi cer salariile in fata combinatului Mechel

Protest violent la Mechel Campia Turzii: Peste o suta de angajati disponibilizati isi cer salariile in fata combinatului.

Oamenii au spart un geam al cladirii de birouri. Peste o suta de fosti angajati ai Mechel Campia Turzii, care au fost disponibilizati in ianuarie si februarie, protesteaza miercuri in fata combinatului, cerand conducerii companiei acordarea celor trei salarii compensatorii la care aveau dreptul. Angajatii au fortat intrarea in unitate pentru a discuta cu directorul societatii, iar in momentul in care au reusit sa ajunga la cladirea administratiei oamenii au spart un geam.

Demonstrantii s-au adunat miercuri dimineata in fata combinatului Mechel Campia Turzii, protestul fiind spontan. Ei huiduie si striga "Hotii" si "Vrem salariile". Protestatarii au incercat, intr-o prima faza, sa forteze poarta combinatului, in conditiile in care directorul unitatii a refuzat sa vina sa discute cu ei, dupa care fostilor angajati le-a fost deschisa poarta, ei reusind sa ajunga la cladirea administratiei.

Protestatarii au incercat sa forteze si intrarea in cladirea in care se afla birourile si au spart un geam al usii de la intrare, strigand "Hotii, hotii" si cerand directorului combinatului sa iasa sa discute cu ei.

Potrivit Mediafax, o delegatie a protestatarilor formata din cinci persoane a reusit sa intre in cladirea in care se afla birourile conducerii combinatului, pentru a discuta cu reprezentantii unitatii. Ceilalti protestari se afla in fata cladirii de birouri, asteptand rezultatul discutiilor.

Protestatarii sustin ca trebuiau sa primeasca in 45 de zile de la disponibilizare cele trei salarii compensatorii la care aveau dreptul. "Conducerea Mechel Campia Turzii trebuia sa ne achite in 45 de zile de la disponibilizare cele trei plati compensatorii la care aveam dreptul. Sunt peste 700 de persoane care au fost disponibilizate in lunile ianuarie si februarie si care nu au primit banii. In plus, trebuia sa primim si bonurile de masa", a spus unul dintre protestatari.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate