Proprietarul masinii in care a murit Razvan Ciobanu face dezvaluirea! Ce a observat duminica seara, cand a vorbit pentru ultima oara cu el

Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste in urma unui grav accident rutier.

Pe fondul vitezei excesive, celebrul creator de moda a pierdut controlul autoturismului in care se afla, a parasit carosabilul intr-o curba si s-a izbit in mai multi copaci.

Accidentul s-a petrecut in zona localitatii Sacele din judetul Constanta. Trupul neinsufletit a fost gasit la ora 07:15 de un fermier care trecea prin zona.

Iulica Cercel, proprietarul masinii conduse de Razvan Ciobanu, a vorbit pentru prima data public despre cele intamplate.

El a subliniat ca a vorbit cu Razvan Ciobanu ultima oara duminica seara, cand i-a cerut sa ii aduca masina inapoi. Iulica Cercel spune ca celebrul designer parea a fi coerent si lucid si ca in niciun moment nu a avut impresia ca ceva este in neregula.

"Am plecat amandoi de la Bucuresti. El la volan. Se intampla sambata spre duminica. A ramas cheia la el, nu a imprumutat masina. I-am lasat-o eu. Nu stiam ca pleaca cu masina la Bucuresti, nu l-as fi lasat. L-as fi trimis cu cineva.

"Duminica seara am vorbit cu el ultima oara, eram la un restaurant si l-am invitat sa manance si sa-mi aduca masina. Aveam banii in torpedou. Si cardul. Era lucid. Coerent. Mi-a zis ca vine. Se intunecase. Am asteptat putin, cam 15 minute. L-am sunat iar si nu a mai raspuns. Si luni am aflat bomba", a declarat Iulica Cercel, potrivit news.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate