PROGRAM TV Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română - Episodul 31, sezonul 1, marți, 28 septembrie 2021 - VIDEO. Ce se întâmplă după ce Nehir își răpește fiul!

,
Nehir, Mert și Nazîm

Nehir, Mert și Nazîm

[Sursa foto: captura Kanal D ]

Kanal D difuzează astăzi episodul 31 din "Nehir". Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Vom afla ce se întâmplă cu Nehir și cu fiul ei, după ce frumoasa brunetă decide să își răpească băiețelul!

Decizia șocantă a lui Nehir vine după ce un complot pus la cale de Bahar a discreditat-o în fața instanței, iar tribunalul a decis ca băiatul să fie crescut de tatăl lui, de Nazîm. 

Sub pretextul că îl duce să se relaxeze într-un loc frumos, împreună cu Zerrin, Nehir îl răpește pe Mert și vom vedea ce se va mai întâmpla în episodul cu numărul 31, difuzat în această seară la Kanal D.

Nehir, Mert și Zerrin

Nehir își răpește băiețelul cu complicitatea lui Zerrin

[Sursa foto: captura Kanal D ]

Vezi Video Online subtitrat serialul „Nehir” pe Kanal D

Nehir rulează luni și marți la Kanal D, de la ora 22:30, după ce se încheie serialul-fenomen "Doctorul minune". "Doctorul minune" este difuzat la Kanal D de luni până vineri de la ora 20:00.

Serialul Nehir (titlul original: „Baraj”) prezintă povestea de viață tristă și emoționantă a unei tinere foarte frumoase, Nehir Aksu, jucată de tânăra și talentata actriță Biran Damla Yilmaz.

Nehir a crescut la casa de copii, fiind abandonată de ambii părinți din fragedă pruncie, iar acum, la maturitate, este decisă să își schimbe viața prin orice mijloace.

Nehir o întâlnește pe Zerrin, (Sumru Yavrucuk), o femeie care a ales mereu calea facilă și infracțională în viață și care îi prezintă lui Nehir o "afacere".

Citeste si: Despărțire în lumea serialelor turcești! O actriță celebră a pus capăt unei relații îndrăgită de toată lumea: „A fost de bun augur pentru amândoi că ne-am separat!”

Zerrin devine mentora lui Nehir, "afacerea" fiind următoarea: Nehir trebuie să păcălească bărbați, făcându-i să se îndrăgostească de ea, să o ia de nevastă ca ulterior să divorțeze de ei și să le ia o parte din avere.

"Afacerea" merge la început, în două cazuri, însă bărbații înșelați realizează ce li s-a întâmplat și ulterior vor să se alăture înșelăciunii.

Nehir dorește să își schimbe viața, mai ales atunci când îl cunoaște pe Nazîm Guney (Feyyaz Duman) și se îndrăgostește de el. Cei doi fac fac un copil, pe Mert, însă situația este foarte complicată, iar cei doi îndrăgostiți, Nehir și Nazîm, ajung să se războiască unul cu celălalt, inclusiv în instanță.

Din distribuția Nehir mai fac parte Burak Yörük (Tarik Yilmaz), Sumru Yavrucuk (Zerrin), Iman Casablanca (Zehra), Sait Genay (Orhan), Tună Orhan (Ekrem), cu toții îndrăgiți actori ai cinematografiei turcești.

Nehir poate fi urmărit luni și marți la Kanal D, de la ora 22:30 sau Live Video Online, în același interval, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop. Puteți consulta  programul TV al postului nostru  pentru a vedea ce alte producții mai puteți urmări la Kanal D.

Citeste si: PROGRAM TV Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română- Episodul 30, sezonul 1, luni, 27 septembrie 2021- VIDEO. Nehir își răpește fiul!

 

Citește-ne pe
Citește și:

PROGRAM TV Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română - Episodul 30, sezonul 1, luni, 27 septembrie 2021 - VIDEO. Nehir își răpește fiul!

Meteorologii anunță secetă pedologică extremă pe zone foarte întinse din țară

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Despărțire în lumea serialelor turcești! O actriță celebră a pus capăt unei relații îndrăgită de toată lumea: „A fost de bun augur pentru amândoi că ne-am separat!”

Suspansul e la cote maxime! La Kanal D vei urmări filmul Jocurile Foamei: Revolta- Partea a II-a

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies