Program TV Vezi online serialul "Nehir" - Episodul 46, luni, 22 noiembrie 2021 - VIDEO Nehir, în pericol de moarte!

,
Nehir Aksu

Nehir, din nou în pericol de moarte!

[Sursa foto: Kanal D]

Episodul 46 din Nehir, difuzat diseară de Kanal D, este tulburător. Urmăriți Nehir și Live Stream Online, pe kanald.ro.


In articol:

Nehir e din nou în pericol de moarte după ce este răpită și sechestrată. Frumoasa brunetă a mai trecut în câteva rânduri pe lângă moarte, prima oară când a fost rănită grav, în mașină cu Nazîm, iar a doua oară când Bahar a pus la cale un atentat contra ei.

Nehir trece prin momente cumplite! Mert, băiețelul ei, a fost răpit de către cumnatul lui Nazîm. Acesta merge și mai departe și o răpește și o sechestrează și pe Nehir, sunându-l pe Nazîm și înștiințându-l de asta.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Nehir” pe Kanal D

Nazîm îi spune cumnatului său că îl va omorî dacă îi face ceva lui Nehir.

Nazîm ia pe cont propriu acest caz și pleacă în căutarea celei pe care o iubește, Nehir.

Episodul 36, difuzat în această seară la Kanal D, de la ora 22:30, debutează cu Nazîm prinzând-o pe Nehir sărutându-se cu Tarîk.

Acesta, de fapt, o prinde vulnerabilă pe Nehir, dar Nazîm surprinde momentul și este foarte gelos. "Ce-a fost asta?", îl întreabă Nehir pe Tarîk, dar tânărul își atinge, astfel, scopul, totul fiind văzut de Nazîm.

Ulterior acestui moment Nehir este răpită și ajunge din nou închisă într-o cameră, ca atunci când Bahar a atentat la viața ei.

Ce se mai întâmplă în episodul 46, difuzat diseară la Kanal D, aflați doar urmărindu-l, de la ora 22:30, fie la TV, fie Live Stream Online, pe site-ul nostru, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.   

Tarîk și Nehir

Tarîk o sărută pe Nehir!

[Sursa foto: Kanal D]

Nehir, luni și marți la Kanal D

Serialul turcesc Nehir (original "Baraj"), ce prezintă povestea lui Nehir Aksu (Biran Damla Yilmaz), este difuzat luni și marți, de la ora 22:30 la Kanal D.

Nehir e transmis după o altă producție de succes, "Doctorul Minune", care e difuzată de luni până vineri, de la ora 20:00.

Nehir Aksu este o tânără cu un trecut tulburător. Ea a crescut la casa de copii, iar la maturitate decide să se realizeze financiar prin orice moduri.

După ce o cunoaște pe Zerrin (Sumru Yavrucuk), o femeie trecută prin viață, Nehir începe să înșele bărbați, cu complicitatea și chiar îndemnul experimentatei blonde.

Zerrin o introduce pe Nehir în cercuri de bărbați bogați, prezentând-o drept "fiica" ei.

După două mariaje din interes, Nehir decide să își trăiască viața în mod onest cu Nazîm (Feyyaz Duman), bărbatul pe care chiar îl iubește și cu care face un copil, pe Mert.

Doar că destinul îi îndepărtează mereu pe aceștia, deși Nehir și Nazîm se iubesc. Dacă ei vor sfârși împreună, aflați doar urmărind "Nehir" luni și marți, de la 22:30, pe Kanal D și kanald.ro!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cine este Sarah Nedelciu, noua iubită a lui Jador. Cântărețul nici nu mai iese din apartamentul ei. E total acaparat de noua cucerire

VIDEO/ Bătaie în Parlamentul Turciei - De la ce a început cearta

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Raluca Dumitru răbufnește la Bravo, ai stil! Celebrities:"Oamenii de acasă au înțeles că sunt falsă, perversă, periculoasă"

Silicoane sau nu? Raluca Dumitru, săgeți înspre Ruxi când i-a văzut decolteul din această seară de la Bravo, ai stil! Celebrities

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies