Program TV Vezi online serialul "Nehir" - Episodul 38, luni, 25 octombrie 2021 - VIDEO Nehir, în pericol de moarte!

,
nehir ep 38

Incendiu pus la cale de Bahar, pentru a o ucide pe Nehir!

[Sursa foto: captura Kanal D]

Episodul 38 din Nehir este difuzat în această seară, de la ora 22:30. Puteți urmări producția și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Episodul 38 din Nehir este unul dramatic. Eroina serialului, Nehir Aksu (Biran Damla Yılmaz), va fi din nou în pericol de moarte!

După ce prima oară Nehir a fost la un pas de a muri în urma unui accident rutier grav produs de bărbatul pe care îl iubește, Nazîm, de această dată Nehir e victima unui complot pus la cale de Bahar.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Nehir” pe Kanal D

Nehir se apropie din ce în ce mai mult de Nazîm, bărbatul pe care îl iubește și pe care vrea să îl recâștige. 

Bahar simte că pierde teren și este dispusă să facă orice pentru a-l păstra pe Nazîm lângă ea. Ea întrece orice limită și, cu complicitatea surorii sale, organizează un complot contra lui Nehir.

Cele două o atrag pe frumoasa Nehir într-o cursă, închizând-o într-un loc care urmează să fie incendiat.

Nehir vede moartea cu ochii! Ce se va întâmpla cu frumoasa eroină a serialului Nehir (în original "Baraj") aflați doar urmărind episodul 38, difuzat în această seară, de la ora 22:30, pe Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro. Pentru a vedea serialul Live Stream Online trebuie doar să accesați adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.   

Nehir ep 38 azi

Nehir realizează în ce pericol este!

[Sursa foto: captura Kanal D]

Citeste si: Nehir ep 37 rezumat- Ce se întâmplă în episodul 37 din Nehir, difuzat marți, 19 octombrie 2021 Promo VIDEO

Nehir, povestea unei fete superbe încercate de viață

Serialul "Nehir", care e difuzat în zilele de luni și marți, de la ora 22:30, la Kanal D și pe kanald.ro, prezintă povestea lui Nehir Aksu, interpretată de frumoasa actriță turcă Biran Damla Yılmaz.

Nehir a fost abandonată pe când era doar un bebeluș de către ambii părinți. Dotată cu instinct de supraviețuire, Nehir părăsește casa de copii cu gândul de a-și schimba viitorul.

bahar din nehir

Bahar, dispusă să facă orice ca să scape de Nehir!

[Sursa foto: captura Kanal D]

Atunci când o întâlnește pe Zerrin (Sumru Yavrucuk), o blondă trecută prin viață, Nehir alege calea parvenirii rapide prin metode ilegale. Concret ea începe, cu complicitatea lui Zerrin, să înșele bărbați, căsătorindu-se cu aceștia pentru o parte din avere, pe care să o dobândească prin divorț. "Schema" merge în câteva rânduri, după care bărbații înșelați realizează ce s-a întâmplat.

Atunci când Nehir se îndrăgostește de Nazîm Guney (Feyyaz Duman), ea decide să renunțe cu totul la această viață infracțională și să pornească pe un drum onest cu omul pe care îl iubește. După mai multe obstacole și după un divorț, Nehir decide să încerce cu orice preț să îl recucerească pe omul pe care îl iubește și cu care are și un copil, pe nume Mert.

Citeste si: Nehir rezumat- Tanara Nehir, in pericol de moarte! Ce se întâmplă in episoadele de luni si marti din serialul turcesc, difuzate pe 25 si 26 octombrie de la 22:30, la Kanal D. Promo VIDEO

 

Citește-ne pe

Citește și:

Părinţi români amendaţi în Germania pentru că au luat copilul în călătorie, deşi în România nu e vacanţă şcolară

Program TV Vezi online serialul "Nehir" - Episodul 37, marți, 19 octombrie 2021 - VIDEO Război total între Bahar și Nehir! Prima o spionează pe cealaltă!

Pentagonul e realist: 'Va fi dificil ca Rusia să fie scoasă afară din Donbas'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Nehir ep 37 rezumat - Ce se întâmplă în episodul 37 din Nehir, difuzat marți, 19 octombrie 2021 Promo VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies