PROGRAM TV Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7, miercuri, 20 octombrie 2021 - VIDEO Noua concurentă, Nicoleta Dragne, își dă jos hainele în emisiune!

,
nicoleta dragne

Nicoleta Dragne intră în competiția "Bravo, ai stil! Celebrities"

[Sursa foto: Kanal D]

O nouă ediție "Bravo, ai stil! Celebrities" este difuzată în această seară. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

O nouă concurentă, Nicoleta Dragne, intră în competiție în emisiunea din această seară "Bravo, ai stil! Celebrities". Nicoleta Dragnea îi ia locul ultimei concurente eliminate, Carmen Negoiță. 

Nicoleta Dragne are o venire incendiară în emisiune. Chiar din prima ediție la care participă îi propune lui Victor Slav un joc, iar cel care pierde să se dezbrace.

Nicoleta ajunge să își dea jos haină după haină, fiind protagonista unor imagini incendiare.

Nicoleta Dragne sexy

Nicoleta Dragne, imagini incendiare!

[Sursa foto: captura Kanal D]

Vezi Video Online "Bravo, ai stil! Celebrities" pe Kanal D

Astăzi începe o nouă săptămână "Bravo, ai stil! Celebrities", iar ediția de miercuri se anunță extrem de interesantă.

Emisiunea de stil este prezentată în continuare de Victor Slav, cel care o înlocuiește temporar pe Ilinca Vandici, aflată într-o scurtă pauză cauzată de niște probleme de sănătate.

„Am mai făcut parte din acest proiect, este un show minunat, de această dată va trebui să fiu la înălțimea așteptărilor Ilincăi Vandici, care este perfectă în rolul ei. O admir pentru eleganță, profesionalism, pentru modul relaxat și cuceritor în care știe să fie la cârma acestei emisiuni atât de complexe”, spunea Victor Slav, care o înlocuiește cu succes în perioada aceasta pe Ilinca Vandici, lucru recunoscut chiar de îndrăgita prezentatoare a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities".

Victor Slav

Victor Slav

[Sursa foto: captura Kanal D]

Citeste si: Cum arata Nicoleta Dragne in urma cu 10 ani si ce operatii estetice are. Sexy concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a aratat toate pozele cu ea fara nicio rusine

Tupeul Nicoletei Dragne va fi remarcat de celelalte concurente, care se vor lupta de acum cu ea în competiție. Nicoleta recunoaște că ar vrea să le elimine, rând pe rând, pe celelalte concurente pentru ca ea să câștige marele premiu.

Vor fi discuții în emisiune legate de venirea în competiție a Nicoletei. Aceasta este deja cunoscută în showbiz, având în vedere că în trecut a mai participat la o emisiune TV. 

"Bravo, ai stil! Celebrities" este difuzată miercuri seară la Kanal D, de la ora 22:30. Emisiunea poate fi urmărită atât la TV, la Kanal D, cât și Live Stream Online, accesând adresa kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.  

"Bravo, ai stil! Celebrities" este transmisă de miercuri până vineri de la 22:30 și sâmbătă, atunci când e Gala săptămânală, de la ora 22:00. Puteți consulta pe site-ul nostru programul TV al postului Kanal D pentru a vedea toate producțiile transmise de postul nostru și orele de difuzare ale acestora.

Citeste si: De ce s-au despărțit Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! Celebrities și tatăl copilului ei. Care a fost motivul despărțirii?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Va fi vai şi amar de viitorii pensionari. Rezultatele parţiale ale recensământului au scos la iveală cifre îngrijorătoare

Cum arata Nicoleta Dragne in urma cu 10 ani si ce operatii estetice are. Sexy concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a aratat toate pozele cu ea fara nicio rusine

Ucrainenii au bombardat un pod vital pentru trupele rusești: nu își pot asigura legătura/ Video

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cine este Nicoleta Dragne, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities care i-a lasat masca pe jurati: "Nimeni nu a facut asta in niciun sezon!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies