PROGRAM TV Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7, joi, 7 octombrie 2021 - VIDEO Replici acide între Mădălina Pamfile și Ruxi!

,
Mădălina Pamfile și Ruxi

Mădălina Pamfile și Ruxi se ceartă

[Sursa foto: captura Kanal D ]

O nouă ediție "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 este difuzată în această seară la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Ruxi va avea un schimb de replici cu Mădălina Pamfile, spunându-i acesteia că este ajutată de un stilist, spre deosebire de ea, care își alege ținutele singură.

Mădălina Pamfile a recunoscut încă de la început că este ajutată de stiliști să își aleagă ținutele.

Vezi Video Online "Bravo, ai stil! Celebrities" pe Kanal D

Maurice Munteanu va interveni în această dispută, spunându-le concurentelor că va veni și momentul în care să se discute acest lucru, cine are sau nu stilist.

Maurice Munteanu

Maurice Munteanu

[Sursa foto: captura Kanal D ]

Jurații ridică standardul în privința ținutelor concurentelor, așa că pentru ele va fi și mai greu de acum.

De altfel, Raluca Bădulescu le-a criticat dur pe acestea săptămâna trecută. "Dacă ați ieși mâine din competiție n-aș avea niciun regret: toate sunteți pământ de flori", le-a spus jurata concurentelor în urmă cu o săptămână.

Ieri a fost intrarea în competiție a Ralucăi Dumitru, în locul Nicoletei Nucă, eliminată gala trecută. 

Anda Adam, Ruxi, Ioana Filimon, Carmen Negoiță, Sensy, Mădălina Pamfile, Otniela, Viviana Sposub și acum Raluca Dumitru sunt concurentele care se luptă pentru trofeul "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7.

Concursul de stil "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 poate fi urmărit la Kanal D de miercuri până sâmbătă, de miercuri până vineri fiind transmis de la ora 22:30, iar sâmbătă, când e gala, de la ora 22:00. Show-ul "Bravo, ai stil! Celebrities" poate fi urmărit și Live Video Online, pe site-ul nostru, accesând adresa  kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.  

Citeste si: PROGRAM TV Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7, vineri, 1 octombrie 2021- VIDEO

Tibi Clenci noul jurat de la "Bravo, ai stil! Celebrities" 

În acest sezon 7 din "Bravo, ai stil! Celebrities" Ralucăi Bădulescu și lui Maurice Munteanu li s-a alăturat, la masa juriului, Tibi Clenci, cel mai renumit fotograf de modă din România. Din juriu nu mai face parte celebrul designer și afacerist Cătălin Botezatu.

Tibi Clenci a colaborat cu cele mai mari case de modă din lume (Chanel, Dior, Louis Vuitton) și a realizat pictoriale pentru publicații glamour din tară și din afară.

Fotografiile și viziunea lui se regăsesc pe copertele și în paginile unor reviste de top, printre care Vogue Japonia, Vogue Taiwan, Vogue Arabia, Marie Claire America Latina, Marie Claire Turcia, Elle Franta, Elle Germania, In Style Rusia, GQ Spania, GQ Brazilia. 

bravo ai stil celebrities sezonul 7

Ilinca Vandici, alături de juriul "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7

[Sursa foto: Kanal D ]

Totodată, Tibi Clenci a fost directorul de creație pentru Vogue Taiwan, Vogue Arabia si Daily Telegraph- ediția Fashion. A primit de-a lungul anilor trei trofee Elle Style Awards pentru Cel mai bun fotograf din România.

„Mă animă în permanență dorința de a cunoaște oamenii și de a scoate în evidență cele mai profunde trăiri ale lor, sunt inspirat de povești și de interacțiunea cu oamenii”, mărturisea Tibi Clenci. „Ca jurat la Bravo, ai stil! Celebrities voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi imbrățișeze și caracterul”, mai declara Tibi Clenci.

Citeste si: Prima apariție a Ralucăi Dumitru la „Bravo, ai stil! Celebrities” încinge spiritele printre concurente: “Aici nu există prietenii, aici cea mai bună câștigă!”

 

Citește-ne pe

Citește și:

De ce Viviana Sposub și George Burcea amână să se căsătorească? Concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a făcut lumină: ”El mai are...”

Cea mai mare rafinărie din România, pe radarul de investiții al unui gigant polonez: 'Se tot învârt'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Madalina Pamfile si Ruxi, schimb de replici acide in platoul Bravo, ai stil! Celebrities! "Ai zis ca stilistul te ajuta sa ai acces la anumite piese"

Larisa Udilă amână pentru anul viitor botezul lui Milan din cauza pandemiei. Când va avea loc marele eveniment

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies