PROGRAM TV Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7, joi, 14 octombrie 2021 - VIDEO Victor Slav face senzație ca prezentator!

,
victor slav prezinta bravo, ai stil

Victor Slav prezintă "Bravo, ai stil! Celebrities"

[Sursa foto: captura Kanal D ]

Victor Slav o înlocuiește în această seară pe Ilinca Vandici și va prezenta "Bravo, ai stil! Celebrities". Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Ilinca Vandici are niște probleme de sănătate, iar locul ei este luat temporar de către Victor Slav.

Apariția lui Victor Slav ca prezentator al emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities" este primită cu mult entuziasm atât de către concurente, cât și de către jurați.

Vezi Video Online "Bravo, ai stil! Celebrities" pe Kanal D

Victor Slav le va îmbrățișa pe unele dintre concurente. 

Totodată, e de senzație reîntâlnirea cu fosta lui iubită, Anda Adam, concurentă la "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7. Se vor face glume legate de această reîntâlnire, mai ales din partea juriului.

juratii bravo ai stil celebrities

Victor Slav, întâmpinat cu mult entuziasm!

[Sursa foto: captura Kanal D ]

Victor Slav e întâmpinat cu entuziasm însă jurații sunt supărați din pricina ținutelor concurentelor. Raluca Bădulescu insistă din nou că niciuna dintre concurente nu ar trebui să participe la acest show.

"Eu sunt supărată, vă zic sincer. Nu este niciuna demnă de a fi în sezonul 7", spune Raluca Bădulescu.

juratii bravo ai stil

Raluca Bădulescu, dezamăgită de concurente

[Sursa foto: captura Kanal D ]

"Ți-ai ales momentul să spui chestia asta tocmai când sunt eu în față", reacționează Carmen Negoiță.

"M-am enervat groaznic", va spune și Maurice Munteanu.

Citeste si: PROGRAM TV Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7, miercuri, 13 octombrie 2021- VIDEO Distracție totală în emisiune!

Concurentele care luptă pentru trofeul "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7

Cele 9 concurente care luptă pentru trofeul "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 și pentru premiul de 100.000 de lei acordat câștigătoarei sunt: Anda Adam, Mădălina Pamfile, Carmen Negoiță, Ruxi, Sensy, Otniela, Ioana Filimon, Viviana Sposub și Raluca Dumitru.

Au mai concurat în sezonul 7 și au părăsit competiția Olga Verbițchi, descalificată pentru încălcări repetate ale regulamentului și Nicoleta Nucă, eliminată în urma votului publicului în una dintre galele "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7.

Sezonul 6 al emisiunii a fost câștigat de către cântăreața Alexandra Ungureanu, care a demonstrat că pe lângă o voce foarte frumoasă, are și mult stil.

Emisiunea se difuzează de miercuri până vineri de la ora 22:30 și sâmbătă, atunci când se transmite gala, de la ora 22:00.

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" poate fi urmărită atât la TV, la Kanal D, cât și Live Video Online, pe site-ul nostru, kanald.ro, accesând adresa  kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.

Poți consulta pe site-ul nostru programul complet al postului nostru TV, pentru a vedea când este transmisă fiecare producție difuzată de către Kanal D. 

Citeste si: Victor Slav, la “Bravo, ai stil! Celebrities”

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

De ce prezintă Victor Slav Bravo, ai stil! Celebrities? Ce s-a întâmplat cu Ilinca Vandici?

Ciprian Ciucu fuge de Primăria Capitalei: Trebuie să fii inconștient să îți dorești un mandat

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Carmen Negoiță, pusă la zid de Raluca Bădulescu: „Nu ai curaj să spui în față ce spui la testimoniale!” Ce s-a întâmplat după conflictul dintre Carmen Negoiță și Viviana Sposub?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies