PROGRAM TV Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities", sezonul 7, 24 septembrie 2021 - VIDEO Ilinca Vandici, dans incendiar cu Tibi Clenci!

,
ilinca vandici, tibi clenci

Ilinca Vandici dansează cu Tibi Clenci!

[Sursa foto: captura Kanal D]

O nouă ediție "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 are loc în această seară. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Va fi o ediție foarte interesantă, în care, printre altele, Ilinca Vandici va dansa alături de cunoscutul fotograf de modă Tibi Clenci, noul jurat al emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7.

Otniela și Ioana Filimon vor avea un conflict în emisiune. Cele două își vor arunca replici acide.

"Cred că mai bine dai sfaturi pentru tine! Deci m-au apucat toate spumele!", îi spune Ioana Filimon Otnielei.

"Tu să nu mai vorbești deloc!", îi spune și Otniela Ioanei Filimon.

otniela si ioana filimon scandal

Otniela și Ioana Filimon au o ceartă

[Sursa foto: captura Kanal D]

Vezi Video Online "Bravo, ai stil! Celebrities" pe Kanal D

Tot în emisiunea de astăzi Ruxi va puncta faptul că ea nu are stilist. Concurenta consideră că pe ea o dezavantajează acest lucru, că ea își face singură ținutele, în timp ce celelalte beneficiază de ajutorul unui profesionist în alegerea acestora.

Mădălina Pamfile recunoaște că ea are un stilist, ceea ce declanșează un duel verbal cu Ruxi.

"La emisiunea asta cică e normal să ai stilist!", spune Ruxi.

"Eu recunosc că am parte de ajutor!", spune Mădălina Pamfile.

"Eu aș putea fi în minus pentru că nu am stilist!", răspunde Ruxi.

madalina pamfile, ruxi

Mădălina Pamfile și Ruxi se contrează

[Sursa foto: captura Kanal D]

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" este difuzată de miercuri până sâmbătă la Kanal D. De miercuri până vineri este difuzată de la ora 22:30, după serialul-fenomen "Doctorul minune", iar sâmbătă, când are loc gala, începe la ora 22:00 la Kanal D.

Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online, pe kanald.ro,

accesând adresa   kanald.ro/live.html   de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.   

Citeste si: Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities", sezonul 7, 23 septembrie 2021- VIDEO Carmen Negoiță, în lacrimi!

Tibi Clenci, noul jurat de la "Bravo, ai stil"

"Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 are o nouă componență a juriului. Dacă Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu sunt în continuare la masa juraților emisiunii, acolo nu se mai află celebrul designer român Cătălin Botezatu.

Locul lui Cătălin Botezatu a fost luat de Tibi Clenci, unul dintre cei mai cunoscuți fotografi de modă din România, care a colaborat cu cele mai importante case de modă din lume și care are fotografii în cele mai cunoscute publicații de modă internaționale.

Pe Tibi Clenci îl vom vedea în această seară și dansând, alături de prezentatoarea show-ului "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7, Ilinca Vandici.

„Ca jurat la <Bravo, ai stil! Celebrities>, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi imbrățișeze și caracterul”, spunea Tibi Clenci.

Citeste si: ASTAZI la Bravo, ai stil! Celebrities: Moment incendiar de dans intre Ilinca Vandici si Tibi Clenci! "Nu pot sa fac asta..."

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ciudăţeniile contraofensivei majore anunţate de armata ucraineană în regiunea Herson: „Din punct de vedere militar, pur şi simplu nu are sens”

Carmen Negoita, in lacrimi! "Stati sa-mi revin! M-am simtit rau si cred ca mi-a accentuat starea" Ce anume a patit concurenta?

Prințul Harry și Meghan Markle ar încerca să-și formeze o familie regală 'alternativă' (biografă regală)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Raluca Badulescu, reactie dura la adresa concurentelor pe care le paste pericolul eliminarii in curand! "Voi nu faceti styling!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies