PROGRAM TV Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities" joi, 28 octombrie 2021 - VIDEO Nicoleta Dragne îi face avansuri lui Victor Slav? "Poți să mă iei în brațe"

,
Nicoleta Dragne și Victor Slav

Nicoleta Dragne și Victor Slav

[Sursa foto: captura Kanal D]

O nouă ediție incendiară "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 e difuzată în această seară. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Nicoleta Dragne pare că îi face avansuri lui Victor Slav după ce, anterior, a spus că e un bărbat foarte frumos.

"Poți să mă iei în brațe", îi spune Nicoleta Dragne lui Victor Slav.

Vezi Video Online "Bravo, ai stil! Celebrities" pe Kanal D

Victor Slav are un alt rol la "Bravo, ai stil! Celebrities" după întoarcerea Ilincăi Vandici ca prezentatoare. 

Victor Slav va acorda câte o steluță în fiecare ediție din timpul săptămânii și două puncte bonus în gală. În gală Victor va trebui să aleagă dacă îi oferă ambele puncte unei singure concurente sau le împarte unor concurente care îi atrag atenția.

“Voi ține cont de mai multe aspecte când notez concurentele: de postură, de ținută, de discuțiile din culise, de toată prezentarea din platoul emisiunii.  Toate acestea se reflectă într-o steluță bonus în edițiile săptămânale. În Gale, voi avea două puncte bonus de oferit unei singure concurente sau le voi împărți pentru două concurente care mi-au atras atenția în sensul cel mai bun”, a declarat Victor Slav.

Ediția de joi a emisiunii-concurs "Bravo, ai stil! Celebrities" poate fi urmărită de la ora 22:30 la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop. 

Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile

Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile

[Sursa foto: captura Kanal D]

Citeste si: Prima rabufnire a lui Sensy dupa ce a luat 1 pe linie la Bravo, ai stil! Celebrities. Concurenta nu a mai vorbit niciodata in termeni atat de duri

Nicoleta Dragne, dispută cu Mădălina Pamfile

În emisiunea de joi Nicoleta C. Dragne va avea o mică dispută cu Mădălina Pamfile. Nicoleta va spune că Mădălina Pamfile nu a înțeles ceva, de unde și discuția respectivă.

Discuțiile între concurente sunt inerente și se petrec la fiecare ediție "Bravo, ai stil! Celebrities".

Mădălina Pamfile, Ruxi Opulenta, Ioana Filimon și Anda Adam sunt concurentele cel mai implicate în scandaluri de când a început sezonul 7 "Bravo, ai stil! Celebrities". Ruxi Opulenta a intrat în dispute cu mai multe concurente, printre care Anda Adam și Viviana Sposub.

În emisiunea de ieri spiritele s-au încins serios între Ruxi Opulenta și Mădălina Pamfile. "Nu sunt proastă", a spus Mădălina Pamfile. Fosta asistentă TV a acuzat-o pe Ruxi Opulenta că îi insultă inteligența.

Nicoleta Dragne a sărit în apărarea lui Ruxi, acuzând mai multe concurente că ar încerca să manipuleze publicul.

"Nu e cazul, toate fetele astea de aici nu sunt proaste, niciuna nu este. O întorc, o dau, se vede manipularea publicului.  Mi-e greu să cred cum oamenii nu văd manevrele astea. E o problemă să fii vocală în ziua de azi. Dacă cineva își spune părerea, e catalogată drept mahalagioaică", a spus Nicoleta Dragne.

Citeste si: Ruxi si Madalina Pamfile, replici care intrec orice imaginatie la Bravo, ai stil! Celebrities. De unde a pornit samanta de scandal: "Nu sunt proasta!"

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

Raluca Dumitru, blocată pe Instagram de Anda Adam. Ce s-a intâmplat între cele doua concurente Bravo, ai stil! Celebrities

Voldomir Zelenski, ieșire furtunoasă: 'Vladimir Putin se teme de moarte!' / 'Nu există un embargo total asupra aprovizionării cu energie'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cele mai sexy poze cu Mădălina Pamfile de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Concurenta este campioană la pictoriale fierbinți

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies