Program TV Live Stream Online „Bravo, ai stil! Celebrities” - Ediția de vineri, 28 ianuarie 2022 - VIDEO. Amna, dezamăgită înaintea semifinalei: „Nu doresc nimănui să fie în pielea mea”

,
bravo ai stil celebrities 28 ianuarie 2022

Amna, concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Începând cu ora 23:00, la Kanal D începe cea mai nouă ediție „Bravo, ai stil! Celebrities”. O poți urmări și în mediul online, accesând kanald.ro.


In articol:

Concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” trăiesc emoții puternice, având în vedere că a mai rămas foarte puțin până la marea finală din 5 februarie.

Până atunci, vedetele rămase în competiție se pregătesc pentru semifinala din această sâmbătă, iar tensiunile sunt din ce în ce mai mari.

Majoritatea concurentelor, demoralizate înaintea semifinalei „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce vor dezvălui în ediția de vineri a emisiunii?

Stresul atinge cote maxime în ediția de vineri a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, astfel că, pe ultima sută de metri, unele concurente par la un pas să clacheze. Pentru că sunt ultimele ediții din sezonul 7 al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, jurații au pretenții din ce în ce mai mari și își doresc ca ținutele pe care concurentele le prezintă să fie cu adevărat spectaculoase și ieșite din tipare.

În ediția „Bravo, ai stil! Celebrities” de vineri, 28 ianuarie 2022, multe dintre concurente vor primi critici din partea juraților, ținutele lor fiind considerate banale și complet nepotrivite pentru această etapă a competiției stilistice.

„Ție ți se pare că este o ținută pentru acest moment al competiției? Pentru ediția dinaintea semifinalei?”, va spune Raluca Bădulescu. 

Amna va dezvălui că este foarte demoralizată și nici Adina Halas nu va fi tocmai în cea mai bună formă. În cazul ei, Raluca Bădulescu va avea câteva comentarii.

„Adina, mi se pare că nu ești asumată și nu mă așteptam la asta din partea ta, îți jur”, va spune Raluca Bădulescu. 

Ce ținute vor purta concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” înaintea semifinalei și dacă vor reuși să îi impresioneze pe jurați poți afla urmărind ediția de vineri a emisiunii, difuzată la Kanal D, începând cu ora 23:00.

Citeste si: Când e Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities 2022 și ce valoare are premiul cel mare

Vezi Online Video emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” Live pe Kanal D

„Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul cu numărul 7, se apropie cu pași repezi de final. Pe data de 5 februarie, fanii emisiunii vor afla marea câștigătoare, concurenta care va intra în posesia premiului în valoare de 100.000 de lei, fiind declarată cea mai stilată femeie din România.

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” face parte din programul TV al postului Kanal D și poate fi urmărită de miercuri până vineri, de la ora 23:00 și sâmbăta, de la 20:00. 

Pe 29 ianuarie, de la ora 20:00, va avea loc semifinala „Bravo, ai stil! Celebrities”. 

Citeste si: Raluca Badulescu răbufnește înainte de Semifinala Bravo, ai stil! Celebrities. Ies noi scântei în platoul emisiunii

 

Citește-ne pe

Citește și:

Pedofil filmat în Oradea, în timp ce molestează o fetiţă. Unde l-au prins poliţiştii VIDEO

Cum vrea Amna să ajungă în Finala Bravo, ai stil! Celebrities. Concurenta și-a dezvăluit strategia în culise: "V-am lăsat să vă rupeți dinții!"

Ionuţ Băluţă a câştigat centura WBC International la categoria supercocoş

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

De ce a slăbit Viviana Sposub atât de mult! Cate kilograme are acum concurenta Bravo, ai stil! Celebrities și de ce vrea să se îngrașe la loc

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies