Program TV Live Stream Online „Bravo, ai stil! Celebrities” - Ediția de miercuri, 29 decembrie 2021 - VIDEO. Show total în emisiunea prezentată de Ilinca Vandici!

,
Bravo, ai stil

Bravo, ai stil ediția de astăzi

[Sursa foto: Kanal D ]

O nouă ediție "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 are loc în această seară. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

O nouă săptămână "Bravo, ai stil! Celebrities" începe în forță. 

Va fi un show total în emisiunea din această seară "Bravo, ai stil! Celebrities", în care atât ținutele, cât și dansurile vor fi provocatoare și pline de stil.

Vezi Online Video emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” Live pe Kanal D

Bella Santiago stă foarte bine în clasament, iar prezentatoarea Ilinca Vandici va remarca acest lucru.

"Ești pe primul loc, alături de Ruxi", îi spune Ilinca Vandici cântăreței.

Bella Santiago a avut un început de concurs foarte bun la "Bravo ai stil! Celebrities" sezonul 7.

Bella Santiago

Bella Santiago

[Sursa foto: Kanal D ]

Emisiunea "Bravo ai stil! Celebrities" începe miercuri, la Kanal D, de la ora 22:30. Ea poate fi urmărită și Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa de Live Stream a site-ului,   https://www.kanald.ro/live.html, de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.   

"Bravo ai stil! Celebrities" e difuzată la Kanal D și pe kanald.ro de miercuri până sâmbătă, de miercuri până vineri fiind transmisă de la ora 22:30, iar sâmbătă, când e Gala, de la ora 22:00.

Citeste si: Cine este Nicolae Ionuț Grigore, soțul Bellei Santiago. Imagine de senzație de la nunta celor doi

Victor Slav, invitat permanent la "Bravo, ai stil! Celebrities"  

Victor Slav s-a alăturat din acest sezon proiectului "Bravo ai stil! Celebrities". S-a întâmplat acest lucru după ce, în câteva ediții, a înlocuit-o pe Ilinca Vandici, care a lipsit din motive medicale. Ilinca Vandici prezintă acest show la Kanal D încă din primul sezon.

Tot din acest sezon i s-a alăturat proiectului și fotograful de modă Tibi Clenci, ca jurat, el luându-i locul designerului și omului de afaceri român Cătălin Botezatu.

Voi ține cont de mai multe aspecte când notez concurentele: de postură, de ținută, de discuțiile din culise, de toată prezentarea din platoul emisiunii. Toate acestea se reflectă într-o steluță bonus în edițiile săptămânale. În Gale, voi avea două puncte bonus de oferit unei singure concurente sau le voi împărți pentru două concurente care mi-au atras atenția în sensul cel mai bun”, declara Victor Slav.

„Ca jurat la <Bravo, ai stil! Celebrities>, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi imbrățișeze și caracterul”, declara fotograful de modă Tibi Clenci.

Citeste si: Gala specială „Bravo, ai stil! Celebrities”, în prima zi din Anul Nou, de la ora 20:00, la Kanal D

 

Citește-ne pe

Citește și:

Pedofil filmat în Oradea, în timp ce molestează o fetiţă. Unde l-au prins poliţiştii VIDEO

Gala specială „Bravo, ai stil! Celebrities”, în prima zi din Anul Nou, de la ora 20:00, la Kanal D

Accident teribil în Bacău. Sunt doi morți și doi răniți după ce un tir a lovit o autoutilitară

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Maurice Munteanu, dezvăluiri fără perdea: "Da, am plătit pentru favoruri intime. Care a fost cea mai indecentă propunere făcută fashion editorului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies