Program TV Fiica ambasadorului. Vezi online episodul 8, subtitrat în limba română VIDEO. Dublă lovitură pentru Sancar!

,
Sancar din "Fiica ambasadorului"

Sancar din "Fiica ambasadorului"

[Sursa foto: Kanal D]

Episodul 8 din Fiica ambasadorului e difuzat în această seară. Episodul poate fi urmărit și Live Stream Online, pe kanald.ro.


In articol:

Sancar trece prin momente grele. Tânărul și-a alungat mama din casă, fiind supărat pe ea pentru răul pe care i l-a pricinuit lui Nare.

Nare îi dă cea de a doua lovitură lui Sancar atunci când dispare fără urmă.

Lucrurile se precipită și mai mult de aici.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Fiica ambasadorului” pe Kanal D

Sancar este șocat că Nare a dispărut, și mai mult, că de data aceasta a luat-o cu ea și pe Melek. Sancar crede că Nare i-a răpit fiica și e determinat să le găsească pe cele două.

Akin află și el de plecarea lui Nare din Mugla și pleacă să o găsească.

Muge, sora lui Gediz, care e îndrăgostită de Akin, încearcă să îl țină ascuns pe acesta. Numai că acum intervine altă problemă. Fiind vinovat de escrocherie și căutat de autorități pentru a fi arestat, Akin se expune și mai mult plecând în căutarea lui Nare.

Nare și Melek sunt căutate peste tot, dar reușesc să inducă în eroare pe toată lumea. Nare e ajutată de o prietenă din Spania, din Barcelona, iar cele două își pierd urma.

Pârlitul, "ciudatul" satului, are și el un rol important în dispariția celor două, spre surprinderea tuturor.

Ce se mai întâmplă în episodul cu numărul 7, difuzat astăzi de către Kanal D, aflați doar urmărindu-l diseară, de la ora 20:00. Îl puteți urmări și Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, laptop sau PC.

Citeste si: Cum a ajuns Engin Akyürek mai popular decât Johnny Depp. Sancar din serialul turcesc „Fiica ambasadorului”, pe primul loc în topul preferințelor admiratoarelor

"Fiica ambasadorului", cifre uriașe de audiență!

Noul serial-fenomen de la Kanal D, "Fiica ambasadorului", a obținut încă din start cifre mari de audiență.

Episodul 4 al serialului, difuzat în 6 ianuarie 2022, a înregistrat un rating de 9,5% și o cotă de piață de 21,2% pe targetul Național, conform Kantar Media România. Minutul de aur al episodului 4 din "Fiica ambasadorului" a fost atins la 22:14 și a adunat în fața micului ecran, la Kanal D, aproape 2 milioane de telespectatori (1.

928.000). 

Episodul 4 din "Fiica ambasadorului" a fost urmărit, în medie, de peste 1.6 milioane de români (1.679.000) din întreaga țară, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Pe 6 ianuarie 2022, în intervalul orar 20:00-23:30, când a fost difuzat serialul "Fiica ambasadorului", Kanal D a înregistrat 7,3% rating și 17,1% cota de piață pe targetul All Urban și 3,8% rating și 11,9% cota de piață pe targetul Comercial. Postul nostru s-a situat pe a doua poziție în topul audiențelor.

Citeste si: Cine este și câți ani are Yahya din serialul Fiica ambasadorului! Iată ce pasiune total neașteptată are celebrul actor Doğukan Polat!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Zehra din serialul Fiica ambasadorului, poveste inedita de iubire cu unul dintre cei mai apreciați cântăreți din Turcia! Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță Cemre Öktem...

Victor Alistar desființează Ordonanța Prună: 'Este curat neconstituţională, coane Fănică! Problema e că unii nu doresc să renunţe la nişte chei ale Puterii'

ŞOC! Iată planul ascuns al lui Vladimir Putin cu Ucraina! Motivul real pentru care Armata rusă va intra în forţă în ţara vecină cu noi

Cine este și câți ani are Yahya din serialul Fiica ambasadorului! Iată ce pasiune total neașteptată are celebrul actor Doğukan Polat!

Cum a ajuns Engin Akyürek mai popular decât Johnny Depp. Sancar din serialul turcesc „Fiica ambasadorului”, pe primul loc în topul preferințelor admiratoarelor

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies