Program TV „Fiica ambasadorului”. Vezi online episodul 48, subtitrat în limba română VIDEO. Sancar își înfruntă mama!

,
Sancar și Halise

Sancar își înfruntă mama, pe Halise

[Sursa foto: Kanal D]

Episodul 48 din "Fiica ambasadorului" este plin de suspans. Îl poți urmări Live, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro.


In articol:

La conacul Efeoglu se reunește întreaga familie a lui Sancar pentru nunta lui Kavruk cu Zehra. Evenimentul ar trebui să fie unul fericit, dar lucrurile iau o întorsătură dramatică.

Halise a făcut un plan cu Guven Celebi pentru a scăpa definitiv de nurora Mavi, așa că folosește acest moment pentru a-l duce, în opinia ei, la capăt.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Fiica ambasadorului”, pe Kanal D

Halise se poartă foarte urât cu Mavi, așa că Sancar decide să își ia soția și fiica și să plece definitiv de la conac.

Ce se va mai întâmpla în episodul 48 din "Fiica ambasadorului" aflați doar urmărindu-l, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Halise din "Fiica ambasadorului"

Halise plănuiește să-i dea lovitura finală nurorii sale, Mavi, dar eșuează

[Sursa foto: Kanal D]

Pentru a urmări online episodul 48 din "Fiica ambasadorului", subtitrat în limba română, trebuie doar să  accesezi astăzi, de la ora 20:00, adresa de Live Stream a site-ului nostru,  https://www.kanald.ro/live.html, de pe orice dispozitiv mobil.

Serialul „Fiica ambasadorului”  îi ține tot timpul în suspans pe telespectatori, având în vedere că de la un episod la altul apar noi personaje, noi intrigi și situații tensionate. Este o poveste despre dragoste, despre legături puternice de familie, dar și despre sacrificiu.

Citeste si: Program TV „Fiica ambasadorului”. Vezi online episodul 47, subtitrat în limba română VIDEO. Sancar, în spatele gratiilor

Kanal D, lider de audiență cu serialul “Fiica ambasadorului”

Episodul din 27 ianuarie 2022 din "Fiica ambasadorului" a fost urmărit de aproape 2 milioane de români.

Joi, 27 ianuarie 2022, în intervalul 20:00 – 23:00, Kanal D a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu serialul turcesc “Fiica Ambasadorului”, înregistrând 9,2 puncte de rating și 19,8% cotă de piață, pe targetul Național, și 7,1 puncte de rating și 16,1% cotă de piață, pe targetul All Urban.

Sancar din "Fiica ambasadorului"

Sancar luptă pentru soția și copilul său!

[Sursa foto: Kanal D]

Episodul din 27 ianuarie 2022 a fost urmărit de o medie de peste 1.6milioane de fani (1.618.000) din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. Minutul de aur, atins la 21:20 a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D aproape 2 milioane de telespectatori (1.916.000). 

Luni și marți Kanal D difuzează serialele "Fiica ambasadorului" și "Ramo".

Citeste si: Tuba Büyüküstün, cea care dă viață personajului Mavi în Fiica ambasadorului, apariție incendiară în mediul online. Iată cum s-a fotografiat actrița

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ideea unui oltean a salvat ardelenii refugiaţi în Primul Război Mondial. Gorjul a inventat „Timbrul Traian“

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Fiica ambasadorului”, Sancar, totul pentru familie

Concluzia FBI în ancheta morții regizoarei Halyna Hutchins. Actorul Alec Baldwin, contrazis de anchetatori

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Program TV „Fiica ambasadorului”. Vezi online episodul 47, subtitrat în limba română VIDEO. Sancar, în spatele gratiilor

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies