Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul „Doctorul minune” - Episodul 74 - VIDEO. Nazlî îl anunță pe Ali că e însărcinată!

,
Nazli și Ali

Nazli îl anunță pe Ali că e însărcinată!

[Sursa foto: Kanal D]

Episodul 74 din "Doctorul Minune" te ține cu sufletul la gură. Nazlî îl anunță pe Ali că e însărcinată. Urmărește episodul și Live Stream Online, pe kanald.ro.


In articol:

Ali se află în fața unei decizii foarte importante pentru el: dacă să părăsească sau nu spitalul Berhayat cu doctorul Ferman.

Vuslat, care i-a făcut multe probleme lui Ali până acum, știe că nu-și permite să piardă un alt chirurg foarte bun, după ce Ferman și-a anunțat deja plecarea, și are un plan pentru a-l păstra pe acesta.

Modul în care încearcă să îl convingă pe Ali să rămână îl scârbește pe Ferman.

Vuslat și Ali

Vuslat și Ali

[Sursa foto: Kanal D]

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Ferman, la rândul lui, vrea să își convingă "fratele" să îl urmeze. 

"Tu, eu, o singură inimă", îi spune Ferman lui Ali.

Fiica lui Tanju este grav bolnavă. Ea are nevoie de o intervenție chirurgicală complicată, iar Ali și Ferman își fac griji în legătură cu micuța.

Tanju, care e implicat direct în acest caz, nu e de acord cu modul în care vor Ali și Ferman să rezolve cazul micuței.

Chiar când Ali decidea să plece împreună cu "fratele" lui, Ferman din spitalul Berhayat, Nazlîi îi dă o veste-șoc tânărului chirurg: îl anunță că e însărcinată!

Ce va decide, în cele din urmă, Ali veți afla doar urmărind episodul 74 din "Doctorul Minune", difuzat în această seară, de la ora 20:00 la Kanal D și pe kanald.ro!

Pentru a vedea ep. 74 din "Doctorul Minune" Live Stream Online tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, PC, laptop sau smartphone.

"Doctorul Minune", de luni până vineri la Kanal D

Serialul turcesc "Doctorul Minune" (titlul original "Mucize Doktor") este difuzat în România în exclusivitate de Kanal D, de luni până vineri, de la ora 20:00.

Serialul e difuzat în același interval orar și Live Stream Online, pe site-ul nostru, la adresa amintită mai sus.

Serialul prezintă povestea rezidentului Ali Vefa (interpretat de tânărul și talentatul actor Taner Ölmez). Ali are o poveste de viață tulburătoare. A fost alungat de acasă de tatăl lui și a crescut la orfelinat. Motivul pentru care tatăl lui l-a alungat de acasă e cutremurător: Ali a fost diagnosticat cu o tulburare din spectrul autist denumită "sindromul savantului".

Ali e din anumite puncte de vedere diferit de ceilalți, dar, totodată, e inteligent și foarte priceput. Tulburarea îl și ajută, strălucind mai ales în domeniul medical.

Venit la Berhayat ca rezident, Ali devine chirurg, lucru pe care l-a visat dintotdeauna.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”, Ferman nu renunta la Ali

Nicuşor Dan o acuză pe Gabriela Firea de FAKE NEWS: Bucureştenii nu vor plăti 980 lei pe gigacalorie

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul „Doctorul minune” - Episodul 73 - VIDEO. Ferman, pe punctul de a părăsi spitalul: „Îmi dau demisia”

Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul „Doctorul minune” - Episodul 72 - VIDEO. Ali, în fața unei alegeri imposibile

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies