Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul „Doctorul minune” - Episodul 71 - VIDEO. Ali, test de foc! Intră singur în sala de operație!

,
Doctorul Ali

Doctorul Ali dă un test de foc: trebuie să arate că poate să opereze singur!

[Sursa foto: Kanal D]

Ali ajunge într-un punct-cheie al carierei lui în episodul 71 din "Doctorul Minune". Urmăriți serialul și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Ali merge la interviul de specializare, dar are, în timpul interviului, o ieșire pe care comisia medicală nu o înțelege. Doctorul Ferman, "fratele" lui Ali, află ce s-a întâmplat în sala în care a avut interviul și îl apără pe Ali. 

Ferman, care a lucrat îndeaproape cu tânărul rezident, susține că Ali este foarte priceput în sala de operații și că e calificat pentru specializarea în chirurgie.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Nazlî îi dă lui Ali o veste incredibilă, care îl încurajează pe acesta să demonstreze cât de priceput e în domeniul chirurgiei. 

Ali va da un test singur în sala de operație, intrând pentru prima oară acolo fără Ferman, "fratele" și mentorul lui.

Ali trebuie să lase emoțiile deoparte și să treacă acest test de foc. Vom afla diseară, urmărind episodul 71 din" Doctorul Minune", dacă Ali reușește să treacă acest test și să obțină specializarea în chirurgie. 

ferman din doctorul minune

Ferman își sprijină "fratele", pe Ali

[Sursa foto: Kanal D]

Visul lui Ali, așa cum știm, dintotdeauna este să devină chirurg. Vuslat, care i-a făcut zile grele lui Ali  de când a preluat conducerea spitalului Berhayat, nu crede că Ali va reuși să obțină această promovare.

Episodul 71 din "Doctorul Minune" este difuzat miercuri, 1 decembrie 2021, de la ora 20:00 la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro. Pentru a-l vedea online, trebuie doar să accesați, de la ora 20:00, adresa de Live Stream a site-ului nostru,  https://www.kanald.ro/live.html, de pe telefon mobil, laptop sau tabletă.

vuslat din doctorul minune

Vuslat nu crede că Ali va reuși să treacă testul specializării în chirurgie

[Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul „Doctorul minune”- Episodul 69- VIDEO. Diagnostic dur pentru unul dintre medici: „Are o tumoare pe creier!”

"Doctorul Minune", un succes enorm!

Serialul turcesc "Doctorul Minune" este un adevărat fenomen. Difuzat la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro, de luni până vineri, de la ora 20:00, povestea lui Ali Vefa (Taner Ölmez) adună zilnic, în fața micului ecran, peste 1 milion de telespectatori.

Tânărul și talentatul actor Taner Ölmez îl interpretează magistral pe rezidentul Ali, care a fost diagnosticat cu "sindromul savantului", o afecțiune din spectrul autist.

Ali a crescut la orfelinat, după ce a fost alungat de acasă de tatăl lui, dar a reușit să treacă peste toate greutățile și a ajuns medic.

Acum Ali se luptă să își împlinească visul, acela de a deveni chirurg, ca și "fratele" lui, Ferman. Dacă va reuși acest lucru, vom afla doar urmărind în continuare "Doctorul Minune" la Kanal D și pe kanald.ro!

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”, Se anunta vremuri mari pentru Ali

 

Citește-ne pe

Citește și:

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”, Se anunta vremuri mari pentru Ali

Ce le-a promis Nicolae Ciucă afaceriștilor sosiți la Palatul Victoria

Descoperire ȘOCANTĂ! Ce s-a găsit în locul în care a murit designerul Răzvan Ciobanu, la aproape trei ani de la tragedie. Ți se face pielea de găină! Azi ar fi fost ziua lui!

Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul „Doctorul minune” - Episodul 69 - VIDEO. Diagnostic dur pentru unul dintre medici: „Are o tumoare pe creier!”

Nazli din serialul Doctorul minune, apariție neasteptată alături de noul ei partener din distribuția producției la care filmează în prezent în Turcia!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies