Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 64 - VIDEO Ezo, descoperirea vieții despre mama ei!

,
Ezo și Ali

Ezo și Ali

[Sursa foto: Kanal D]

Episodul 64 din "Doctorul Minune" este difuzat în această seară la Kanal D. Îl puteți viziona și Live Stream Online, pe kanald.ro.


In articol:

Mai multe situații neașteptate se întâmplă în episodul cu numărul 64 din "Doctorul Minune".

Ezo va afla un secret important al mamei sale, Vuslat.

Descoperirea misterului i se va datora lui Ali, care remarcă ceva la Vuslat referitor la un pacient.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Ali remarcă faptul că Vuslat e total schimbată comportamental în preajma unui pacient, Levent.

Acesta se află pe moarte, iar Vuslat țipă că trebuie făcut orice pentru a fi salvat. Ea îl cheamă pe Ali, dar nici el nu are ce face în acest caz.

Vuslat le spune celor din spital că Levent e un prieten, dar adevărul o va zgudui pe Ezo.

Ce legătură este între Vuslat și Levent și între Ezo și Levent aflați doar în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, urmărind "Doctorul Minune"! Puteți viziona episodul 64 din "Doctorul Minune" și Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.  

 

Doctorul Minune ep 64 rezumat: Ce se mai întâmplă diseară în "Doctorul Minune"

Tot în episodul 64 din "Doctorul Minune", transmis diseară, de la ora 20:00, pe Kanal D și Live Stream Online pe kanald.ro, Ferman are o discuție cu fosta iubită, Beliz, legat de relația pe care aceasta o are acum cu doctorul Tanju.

Beliz refuză să îi dea explicații lui Ferman despre relația cu Tanju, iar acest lucru îl deranjează foarte tare pe reputatul chirurg.

ferman din doctorul minune

Ferman vorbește cu Beliz despre relația ei cu Tanju

[Sursa foto: Kanal D]

Tot diseară veți vedea și cum vor aborda Ali și Nazlî un caz deosebit de dificil, cel al unei paciente cu tulburări psihice. Aceasta va avea ieșiri necontrolate atât la adresa lui Nazlî, cât și a lui Ali. Din fericire, Nazlî va reuși să gestioneze foarte bine momentele dificile, pentru ca situația să nu degenereze.

„Doctorul Minune”, povestea lui Ali

"Doctorul Minune" (original: „Mucize Doktor”) prezintă viața rezidentului Ali Vefa (Taner Ölmez), care are un trecut tulburător.  

Alungat de acasă de tatăl lui, care nu l-a dorit, tânărul având o tulburare din spectrul autist, denumită "sindromul savantului", Ali a fost nevoit să crească la casa de copii.

Nazlî și Ali

Nazlî și Ali se confruntă cu un caz dificil

[Sursa foto: Kanal D]

Visând să fie medic, Ali a trecut peste toate neajunsurile obișnuite traiului în orfelinat și, învățând asiduu, și-a îndeplinit visul.

Încă din copilărie Ali îl cunoaște pe profesorul Adil, care devine un mentor și un protector pentru el. Peste ani, Adil îl va sprijini și la Berhayat, acolo unde Ali poposește ca rezident.

Din nefericire, profesorul Adil își pierde viața, aceasta fiind una din marile lovituri atât pentru Adil, cât și pentru celelalte cadre medicale de la Berhayat, care îl respectau pe Adil și îl considerau ca un membru al familiei lor.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cine este Sarah Nedelciu, noua iubită a lui Jador. Cântărețul nici nu mai iese din apartamentul ei. E total acaparat de noua cucerire

Suspans la TVR! CCR va lua o decizie pe sesizarea PSD

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Raluca Dumitru răbufnește la Bravo, ai stil! Celebrities:"Oamenii de acasă au înțeles că sunt falsă, perversă, periculoasă"

Silicoane sau nu? Raluca Dumitru, săgeți înspre Ruxi când i-a văzut decolteul din această seară de la Bravo, ai stil! Celebrities

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies