Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 42, joi, 21 octombrie 2021 - VIDEO Momente cumplite pentru Ali!

,
ali din doctorul minune

Ali, în pericol să își piardă dreptul de a profesa medicina

[Sursa foto: captura Kanal D]

Kanal D difuzează în această seară episodul 42 din "Doctorul minune". Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Ali ajunge în fața instanței în dosarul morții lui Kivilcim. Ferman are emoții pentru Ali și îl susține din sală. 

De altfel, toți colegii de la Berhayat vin să îl susțină pe Ali în instanță, mai puțin Nazlî, iubita lui, care are însă un motiv justificat.

beliz si ferman

Beliz și Ferman, în sală, la judecata lui Ali

[Sursa foto: captura Kanal D]

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Ali are și altă problemă, personală, cu tatăl lui Nazlî, Ismet, care îi tot cere bani de băutură. 

Ali nu știe încă ce să facă, să îi spună totul lui Nazlî sau nu, având în vedere că se gândește că aceasta va rupe legătura cu tatăl ei, aflând că el o minte.

Ismet tot insistă că nu mai bea însă Ali știe că nu a renunțat la acest obicei, și are și dovezi în acest sens.

În timpul în care Ali se află în instanță, existând riscul să își piardă dreptul de a profesa în medicină, Nazlî caută dovada faptului că Ali a acționat corect în cazul lui Kivilcim. Acesta este și motivul pentru care lipsește din sală în ziua în care Ali e judecat în instanță.

Episodul 42 din "Doctorul Minune" este difuzat în această seară, de la ora 20:00. Ep 42 din "Doctorul Minune" poate fi vizionat și Live Stream Online, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.   

ali din doctorul minune

Ali, judecat în dosarul morții lui Kivilcim

[Sursa foto: captura Kanal D]

Citeste si: Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune"- Episodul 41, miercuri, 20 octombrie 2021- VIDEO Ali intră în închisoare?

„Doctorul Minune”, de luni până vineri la Kanal D

Serialul "Doctorul Minune" (original: „Mucize Doktor”) este difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro.

"Doctorul Minune" prezintă povestea lui Ali Vefa, jucat magistral de Taner Ölmez, un medic rezident cu o copilărie și o adolescență triste. Ali a fost alungat de acasă de către tatăl lui când era copil și a crescut la orfelinat.

Înzestrat cu o inteligență ageră și cu anumite calități pe care alții nu le au, conferite și de tulburarea din spectrul autismului de care suferă, "sindromul savantului", Ali Vefa îi impresionează pe toți cei de la spitalul Berhayat, în care ajunge ca rezident.

Ali se și îndrăgostește în spital, de către colega lui, Nazlî, care e frumoasă, deșteaptă și îl și ajută pe Ali să iasă din încurcături.

Taner Ölmez a mai jucat în serialul „Kösem”, interpretându-l pe Osman al II-lea și în „Yaman”, în care l-a jucat pe Mert, ambele seriale fiind difuzate în România de către Kanal D.

Citeste si: Doctorul minune episodul 42 rezumat: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Doctorul minune, momente teribile pentru Ali!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Doctorul minune episodul 42 rezumat: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Doctorul minune, momente teribile pentru Ali!

Meteorologii anunță că în decembrie se pot înregistra temperaturi neobişnuite pentru această lună

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Cine este Doruk, medicul rezident din serialul "Doctorul minune", dincolo de platourile de filmare? Iata in ce seriale de succes a mai jucat carismaticul actor Hakan...

Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 41, miercuri, 20 octombrie 2021 - VIDEO Ali intră în închisoare?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies