PROGRAM TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 27, joi, 30 septembrie 2021 - VIDEO Ali, în pericol de moarte! E luat prizonier!

,
ali e luat prizonier

Ali e luat prizonier de către criminalul sosit în spital

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Kanal D difuzează astăzi episodul 27 din "Doctorul minune". Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Episodul cu numărul 27 este unul dramatic. Un criminal sosește în Spitalul Berhayat pentru un control însă profită de situație și îl ia prizonier pe eroul nostru, Ali Vefa.

Tânărul rezident este extrem de speriat, iar colegii lui de la Spitalul Berhayat încearcă să facă tot posibilul pentru a-l recupera pe Ali din ghearele răufăcătorului.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

În timp ce Ferman și ceilalți încearcă să găsească soluții pentru ca Ali să fie eliberat, Kivilcim și Beliz au propria lor dispută.

Kivilcim îi va face o propunere lui Beliz pentru moștenirea acesteia de la tatăl ei. Beliz îi va răspunde pe măsură lui Kivilcim pentru propunerea ei. 

Războiul dintre cele două se intensifică, Kivilcim dorind să se îmbogățească prin orice mijloace.

Ce se va mai întâmpla în acest episod cu totul și cu totul dramatic, cu numărul 27, aflați doar urmărind în această seară "Doctorul minune", de la ora 20:00. Producția turcă de mare succes poate fi vizionată fie la TV, la postul Kanal D, fie Live Video Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.

criminalul de la berhayat

Criminalul de la Berhayat scapă de pază și îl răpește pe Ali!

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Ali din serialul Doctorul minune, un barbat atragator in viata reala! Iata cum a fost surprins celebrul Taner Olmez in cele mai uluitoare ipostaze, la bustul gol!

"Doctorul minune", de luni până vineri la Kanal D

Serialul "Doctorul minune", care îl are în centru pe tânărul rezident Ali Vefa (Taner Ölmez) poate fi urmărit de luni până vineri, de la ora 20:00, pe Kanal D și kanald.ro.

Serialul are un succes uriaș la public, atât în România, cât și în țara în care a fost produs, Turcia. Circa 1,2 milioane de telespectatori se uită în România la fiecare episod din "Doctorul minune".

ferman din doctorul minune

Ferman încearcă să contribuie cum poate la eliberarea lui Ali

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Producția prezintă viața tânărului rezident Ali Vefa, care ajunge în Spitalul Berhayat, unde profesează și mentorul și protectorul său încă din copilărie, profesorul Adil. 

Ali are o istorie tulburătoare. Crescut fără părinți, Ali a visat dintotdeauna să devină chirurg. Începuturile sale în carieră nu sunt ușoare, însă Ali îi impresionează pe colegii lui, inclusiv pe reputații Ferman și Adil, atunci când vine cu idei salvatoare pentru pacienți.

Deși la început Ferman îi dă sarcini dificile  și nu se poartă tocmai ok cu el, Ali îi câștigă, treptat, respectul lui Ferman, iar acesta îi dă chiar șansa de a face intervenții chirurgicale, lucru pe care tânărul rezident l-a visat dintotdeauna.

În spitalul Berhayat, Ali se și îndrăgostește de frumoasa lui colegă, Nazli. Dacă Ali o va cuceri pe aceasta și dacă își va îndeplini visul de a deveni chirurg aflați doar urmărind producția la Kanal D și pe kanald.ro de luni până vineri, de la ora 20:00.

Citeste si: PROGRAM TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" subtitrat în limba română- Episodul 26, miercuri, 29 septembrie 2021- VIDEO

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Incredibil! Cum arata profesorul Ferman din serialul Doctorul minune, la bustul gol! De asta celebrul Onur Tuna a cucerit multe femei frumoase!

SUA acuză Rusia că a început Operațiunea de control asupra instituțiilor din Ucraina: Serviciile secrete recrutează masiv oficiali și ocupă infrastructuri

Azi-noapte, părinții fetei din imagine (din Botoșani) au sunat la 112 și au dat-o dispărută pe fiica lor. Azi, după ore de căutări, polițiștii au găsit-o pe adolescentă la...

PROGRAM TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" subtitrat în limba română - Episodul 26, miercuri, 29 septembrie 2021 - VIDEO

Ea a fost cea mai mare iubire a celebrului Onur Tuna, actorul care da viata medicului Ferman din serialul Doctorul minune! Este vorba despre fosta sotie a celebrului Keremcem!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies