Program TV Crăciun 2021: „Show în Târgul de Crăciun”, un adevărat regal al comediei VIDEO. Muzică și divertisment de calitate la Kanal D pe 25 decembrie 2021

,
show in targul de craciun kanal d 25 decembrie

„Show în Târgul de Crăciun”, program special la Kanal D pe 25 decembrie 2021

[Sursa foto: Captură KANAL D]

De Crăciun, telespectatorii Kanal D primesc un cadou special. Începând cu ora 20:00, la Kanal D va fi difuzat „Show în Târgul de Crăciun”, un adevărat spectacol presărat cu momente care vor stârni hohote de râs. Poți să urmărești show-ul atât la TV, cât și online, pe https://www.kanald.ro/live.html.


In articol:

„Show în Târgul de Crăciun”, emisiunea care va asigura distracția în seara de Crăciun la Kanal D. Pe 25 decembrie 2021, telespectatorii Kanal D vor avea parte de un show pe cinste, cu muzică și distracție.

„Show în Târgul de Crăciun”, emisiunea pe care nu trebuie să o ratezi în seara de Crăciun

În acest an, telespectatorii Kanal D primesc un cadou special de Crăciun. Pe 25 decembrie 2021, începând cu ora 20:00, la Kanal D va fi difuzat „Show în Târgul de Craciun”, un program presărat cu momente de comedie, muzică și divertisment de calitate. Toate momentele vor fi inspirate din realitate, astfel că întreaga seară se va derula după motto-ul „Să fim veseli ca să nu fim triști!”. 

În seara de Crăciun, Kanal D a pregătit un program special, de sărbătoare, din care nu vor lipsi schechiurile memorabile sau parodiile muzicale. 

„Show în Târgul de Craciun”, emisiunea difuzată la Kanal D pe 25 decembrie 2021, va fi prezentată de Diana Dumitrescu și Irina Ștefan. Evident, din seara magică de Crăciun nu putea lipsi personajul principal al acestei sărbători, Moș Crăciun. Prezentatoarele emisiunii se vor asigura că Moș Crăciun va avea parte de o aventură pe cinste în România, dar și că telespectatorii vor primi divertisment de calitate.

Cătalina Grama-Jojo, Monica Anghel, Lucian Ghimisi, Ovidiu Niculescu, Andreea Doinea, Dragos Musat-Tetelu, Gicu Gojira, Nicu Banea, Alex Dutu, Ramona Hanganu, Lia Sinchevici, Robert Emanuel, 1Q Sapro vor face „Show in Târgul de Craciun”, încercând să îi facă pe telespectatori să râdă cu poftă și să se bucure din plin de seara magică de Crăciun.

Citeste si: „Show în Târgul de Crăciun”, o seară magică, plină de umor, la Kanal D!

Programul special „Show în Târgul de Craciun” va fi difuzat la Kanal D pe 25 decembrie, începând cu ora 20:00.

Timp de două ore, telespectatorii vor primi în dar zâmbete, bucurie și foarte multă distracție. Dacă vrei să ai parte de umor și muzică bună în seara de Crăciun, dar nu ești în fața televizorului, atunci poți urmări „Show in Târgul de Craciun” și online, pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Tot ce trebuie să faci este să accesezi https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Astazi, de Craciun, romanii vor rade cu pofta urmarind „Show in targul de Craciun”, de la ora 20:00, la Kanal D! Monica Anghel: "Romanii sunt foarte buni receptori la umor si au nevoie de el”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum au ajuns romii în principatele române. Statistic, ei sunt mult mai numeroşi decât în orice ţară

Revelion Kanal D - Râzi cu lacrimi și fă-ți plinul de bună dispoziție pentru anul ce vine, cu „Gala Premiilor Eroii Comediei 2021” și „Roata Distracției”, pe 31 decembrie!

Rușii au luat la rând un alt oraș din Ucraina: bombardamente intense în Slovyansk/ Video

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

De ce sunt cu adevărat speciale persoanele născute de Crăciun. Ce se spune despre cei care s-au născut pe 25 decembrie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies