Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 48, subtitrat în limba română VIDEO. Adevăratul motiv pentru care Zeynep decide să se despartă de Onur

Author: Amalia Georgescu

Final de poveste pentru Zeynep și Onur

Sursa: Captură KANAL D

Episodul cu numărul 48 al serialului turcesc „Aripi frânte” este difuzat la Kanal D joi, 27 octombrie 2022, de la ora 20:00. Urmărește-l și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Episodul 48 al serialului turcesc „Aripi frânte” se anunță unul

plin de emoție, personajele principale fiind din nou puse la grea încercare. Ce se va întâmpla între Zeynep și Onur, dar și cum va reacționa Kemal atunci când fiica lui îi va cere explicații?

Ce urmează în episodul 48 al serialului turcesc „Aripi frânte”?

Povestea de dragoste dintre Zeynep și Onur este pe punctul de a se termina. Istoria pare să se repete, astfel că cei doi vor ajunge din

nou să se despartă din cauza lui Ahmet, însă de această dată, doar Zeynep va știi adevărul. Sătulă ca Ahmet să îi dea târcoale lui Cemre, Zeynep ia decizia de a-și sacrifica povestea de iubire pentru a-și proteja sora.

Astfel, Zeynep îi va spune lui Onur că își dorește să pună punct relației, invocând un motiv fals și anume acela că mama lui nu o va accepta niciodată și că mereu va interveni

între ei. Decizia lui Zeynep îi va rupe sufletul lui Onur, însă tânăra este convinsă că aceasta este singura soluție pentru a-l opri pe Ahmet.

Emre îl va pune din nou la punct pe Muzaffer și îi va reproșa acestuia că nu a făcut nimic pentru a o găsi pe Nefise. Mai mult decât atât, băiatul îi va lua apărarea lui Kemal, considerând că acesta este nevinovat și că nu merita ca Muzaffer

să îl trateze atât de urât.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

La rândul său, Kemal va purta o discuție aprinsă cu fiica sa, aceasta reproșându-i că se află în spatele răpirii lui Nefise. Cum va reacționa Kemal, dar și dacă va reuși Nefise să scape din brațele bărbatului care a făcut o adevărată obsesie pentru ea poți vedea în episodul 48 al serialului turcesc „Aripi frânte”.

Citeste si: Muzaffer din serialul Aripi frânte, nostalgic după anii copilăriei sale! Iată cele mai emoționante imagini în care celebrul actor Fatih Al apare alături de părinții săi!

Nefise din serialul Aripi frânte, amintiri emoționante de pe vremea când avea doar 25 de ani și era la început de carieră! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Deniz Bolisik in club!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Aripi frânte” pe Kanal D

Serialul „Aripi frânte” este parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și în scurt timp va ajunge la final. Fanii serialului turcesc vor afla deznodământul acestei povești fabuloase joi, 10 noiembrie, atunci când va fi difuzat ultimul episod al serialului „Aripi frânte”. Până atunci, producția turcească poate fi urmărită la Kanal D de luni până joi, de la ora 20:00, dar și online, pe https://www.kanald.ro/live.html.   

Citeste si: Vești importante pentru fanii serialelor turcești! Totul pentru familia mea, o nouă producție de succes va începe la Kanal D! Iată ce se va întâmpla cu serialul Aripi frânte!