PROGNOZA METEO: Vremea va deveni mai RECE! Ce ne asteapta VINERI in tara si in Bucuresti

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:04

Vineri, vremea se va raci in cea mai mare parte a tarii, geroasa noaptea in jumatatea de nord a Moldovei si in estul Transilvaniei. Ziua vor cadea precipitatii sub forma de ninsoare in jumatatea de nord a tarii, dar si noaptea in special in sud si sud-vest.

In Moldova, zona Carpatilor Orientali si spre sfarsitu; noptii in Lunca Dunarii ninsorile vor mai abundente. In prima parte a intervalului se vor semnala precipitatii mixte in Banat si mai ales ploi in Dobrogea, Muntenia si Oltenia, unde vor fi si conditii de polei.

 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -6 si 4 grade, iar minimele intre -14 grade in estul Transilvaniei pana la -1 grad pe litoral.

 

BUCURESTI

Vremea se va raci. Cerul va fi noros si va ploua slab la inceputul intervalului, in timp ce in a doua parte a noptii va incepe sa ninga. Temperatura maxima va fi de 2... 3 grade, iar minima de -6... -4 grade.

 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

La MUNTE

Cerul va fi mai mult noros si in special ziua va ninge pe arii extinse in Carpatii Meridionali si in Carpatii Orientali

si local in restul zonei montane. In zona Carpatilor Orientali ninsorile vor fi mai abundente si vantul va prezenta unele intensificariviscolind si spulberand zapada.

 

Sursa: Mediafax