PROGNOZA METEO: Vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta perioada! Afla ce temperaturi vor fi in weekend

PROGNOZA METEO: Vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta perioada! Afla ce temperaturi vor fi in weekend

Sambata, vremea se va mentine deosebit de calda pentru sfarsitul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, ploile isi vor face aparitia cu totul izolat, ziua in nordul Moldovei si in zona de munte, iar noaptea posibil in nord-vest.

Temperaturile maxime se vor situa intre 24 si 34 de grade, cu cele mai ridicate valori in sudul tarii. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 8 si 22 de grade. Dimineata pe arii restranse in zonele joase va fi ceata.

 

In Bucuresti, vreme a va fi frumoasa si deosebit de calda. Cerul va fi senin si vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa intre 31... 32 de grade, iar cea minima de 15... 16 grade.

 

La munte, vremea va ramane deosebit de calda petru sfarsitul lunii septembrie. Ziua va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedenta. In depresiuni, dimineata si noaptea va fi ceata.

 

Duminica

Vremea ramane deosebit de calda. Cerul va fi variabil si vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari in a doua parte a intervalului in regiunile estice si sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 34 de grade, iar minimele intre 9 si 19 grade. De asemenea in zonele joase vor fi conditii de ceata. 

 

La munte, vremea continua sa fie deosebit de calda pentru aceasta perioada. In nordul Carpatilor Orientali va fi innorat si izolat va ploua. Temperaturile vor asemenea zilei precedente. Pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata.

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate