Prognoza meteo: vremea se strica, iarna revine! S-a dat cod galben de viscol: ce zone sunt vizate

Prognoza meteo

Prognoza meteo: s-a emis cod galben de viscol. Cum va fi vremea in tara in perioada urmatoare.Desi temperaturile sunt mai ridicate decat in mod normal, iarna se pare ca revine in forta in anumite zone din tara. Meteorologii au emis o avertizare de cod calben de viscol valabila pabna in data de 29 ianuarie, ora 18:00.

Potrivit atentionarii emise de ANM, se vor semnala ninsori si intensificari ale vantului, cu rafale ce vor depasi 80 - 100 km/h. Ninsoarea va fi viscolita iar vizibilitatea va fi puternic redusa.

Zonele vizate de atentionarea meteo sunt zinele de munte, dar si Maramures si nord-estul Transilvaniei.

Prognoza meteo: cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Prognoza meteo

In Banat vor fi precipitatii slabe zilnic, iar media temperaturilor va creste in urmatoarele doua saptamani, de la valoarea de 5 la valoarea de 9 grade.

Prognoza meteo arata cresteri ale temperaturilor si in Crisana, valorile medii ajungand de la 5 la 7 grade.

Sunt asteptate precipitatii sub valorile medii in urmatoarele doua saptamani in Transilvania. In schimb va creste temperatura pana la o valoare medie de 6-7 grade.

In Maramures vor fi zilnic precipitatii, insa la inceputul lunii februarie ele vor fi mai mari cantitativ. Temperaturrile minime se mentin in jurul valorii de 0 grade, iar cele maxime ajung la 6 grade.

Prognoza meteo mai arata ca in Moldova nu se vor semnala precipitatii in acest interval, iar valoarea temperaturilor medii va ramane constanta, atingand 7 grade Celsius.

Nici in Dobrogea sau Muntenia nu va ploua sau va ninge, iar vremea va fi neobisnuit de calda pentru aceasta perioada, cu o medie a temperaturilor de 9 grade Celsius.

Precipitatii slabe vor fi si in Oltenia, iar media temperaturilor in urmatoarele doua saptamani va avea valoarea de 8 grade.

Citeste si: Prognoza meteo 29 ianuarie. Ploi, polei si vant puternic in mai multe regiuni din tara. Ce temperaturi ne asteapta

Prognoza meteo: vremea la munte in urmatoarele doua saptamani

Prognoza meteo

La munte va ninge puternic la inceputul lunii februarie, mai exact in intervalul 31 ianuarie - 4 februarie. Temperaturile medii pe timpul zilei se vor situa intre 1 si 3 grade.

Noaptea minimele vor oscila intre -6 si -2 grade, iar acestea vor ajunge la -8 grade in datele de 30 ianuarie - 1 februarie si 7 - 9 februarie.

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate