Prognoza meteo: vremea se strica, iarna revine! S-a dat cod galben de viscol: ce zone sunt vizate

Prognoza meteo

Prognoza meteo: s-a emis cod galben de viscol. Cum va fi vremea in tara in perioada urmatoare.


In articol:

Desi temperaturile sunt mai ridicate decat in mod normal, iarna se pare ca revine in forta in anumite zone din tara. Meteorologii au emis o avertizare de cod calben de viscol valabila pabna in data de 29 ianuarie, ora 18:00.

Potrivit atentionarii emise de ANM, se vor semnala ninsori si intensificari ale vantului, cu rafale ce vor depasi 80 - 100 km/h. Ninsoarea va fi viscolita iar vizibilitatea va fi puternic redusa.

Zonele vizate de atentionarea meteo sunt zinele de munte, dar si Maramures si nord-estul Transilvaniei.

Prognoza meteo: cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Prognoza meteo

In Banat vor fi precipitatii slabe zilnic, iar media temperaturilor va creste in urmatoarele doua saptamani, de la valoarea de 5 la valoarea de 9 grade.

Prognoza meteo arata cresteri ale temperaturilor si in Crisana, valorile medii ajungand de la 5 la 7 grade.

Sunt asteptate precipitatii sub valorile medii in urmatoarele doua saptamani in Transilvania. In schimb va creste temperatura pana la o valoare medie de 6-7 grade.

In Maramures vor fi zilnic precipitatii, insa la inceputul lunii februarie ele vor fi mai mari cantitativ. Temperaturrile minime se mentin in jurul valorii de 0 grade, iar cele maxime ajung la 6 grade.

Prognoza meteo mai arata ca in Moldova nu se vor semnala precipitatii in acest interval, iar valoarea temperaturilor medii va ramane constanta, atingand 7 grade Celsius.

Nici in Dobrogea sau Muntenia nu va ploua sau va ninge, iar vremea va fi neobisnuit de calda pentru aceasta perioada, cu o medie a temperaturilor de 9 grade Celsius.

Precipitatii slabe vor fi si in Oltenia, iar media temperaturilor in urmatoarele doua saptamani va avea valoarea de 8 grade.

Citeste si: Prognoza meteo 29 ianuarie. Ploi, polei si vant puternic in mai multe regiuni din tara. Ce temperaturi ne asteapta

Prognoza meteo: vremea la munte in urmatoarele doua saptamani

Prognoza meteo

La munte va ninge puternic la inceputul lunii februarie, mai exact in intervalul 31 ianuarie - 4 februarie. Temperaturile medii pe timpul zilei se vor situa intre 1 si 3 grade.

Noaptea minimele vor oscila intre -6 si -2 grade, iar acestea vor ajunge la -8 grade in datele de 30 ianuarie - 1 februarie si 7 - 9 februarie.

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate