Prognoza meteo. Vremea se raceste simtitor in urmatoarele zile. Anuntul ANM

Este anunțul momentului: temperaturile se vor schimba iar românii se vor trezi chiar de Bobotează cu o vreme la care nu se așteaptă. Informația a fost furnizată chiar de către cei de la ANM.Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat cum va fi vremea în următoarele zile. Specialiștii au tras chiar și un semnal de alarmă: frigul va veni chiar de Bobotează!

Chiar dacă nu va fi zăpadă sau ploaie, luni, pe 6 ianuarie se va înregistra cea mai scăzută temperatură. Astfel, de Bobotează, romăânii se vor confrunta în timpul zilei cu 2 grade Celsius, iar noaptea cu nu mai puțin de -6 grade Celsius.

În zonele montane și submontane temperaturile vor fi mult mai scăzute, ajungându-se la valori de până la -12 grade Celsius.

frig

Citeste si: Prognoza meteo pe o luna. Vremea, 9 decembrie 2019 - 6 ianuarie 2020 pe saptamani

Prognoza meteo ianuarie

Pentru luna ianuarie, vremea va continua o curbă a răcirii. Asta până la sfârșitul săptămânioi viitoare, când se va încălzi, ușor. Astfel, se vor înregistra temperaturi medii care nu vor depăși 5-6 grade Celsius.

În ceea ce privește ninsorile, vor avea loc căderi de zăpadă la munte. În mediul urban însă, vor apărea unele precipitații, pe fondul unor temperaturi cava mai ridicate decât pentru luna de mijloc a iernii.

sursa: capital.ro

Citeste si: Prognoza meteo pe doua saptamani. Cum va fi vremea pe regiuni, pana pe 12 ianuarie

Citeste si: Vine iarna adevărată! Când loveşte valul de aer polar şi ce fenomene extreme ne aşteaptă

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate