PROGNOZA METEO: Vremea este in usoara incalzire! Afla ce temperaturi vor predomina in tara si munte

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 19 oct 2020, 16:25

Veste buna - vremea se va incalzi usor. Precipitatiile se vor semnala pe arii restranse, sub forma de ploaie in Banat si Crisana, vor predomina ploile in Dobrogea, iar in Maramures, Transilvani, Moldova si Munteania vor fi mixte. In Oltenia si in rest cerul va fi variabil si temporar noros in rest.

La munte vor predomina ninsorile, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, usor mai ridicate in sud-est, iar cele minime se vor incadra intre -4 si 4 grade.

La Bucuresti cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab si moderat. Dimineata se va semnala ceata, iar temperatura maxima este in jurl valorii de 8 grade si cea minima va fi de-2...0
grade.

La munte se vor semnala innorari in cursul zilei, iar precipitatiile vor fi sub forma de ninsoare. Vantul va prezenta intensificari temporare, iar pe creste va sufla tare si spulbera zapada.

Sursa: Mediafax.ro

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!