Prognoza meteo: se intoarce frigul? Vezi cum va fi vremea marti si miercuri

Marti, vremea va continua sa fie calda pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in vestul teritoriului si in zona montana si submontana.

Astfel, se vor inregistra maxime termice cuprinse intre 0 grade in Moldova si estul Transilvaniei si 12 grade in Dealurile de Vest si in cele sudice, iar temperaturile minime vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade, mai scazute in depresiuni.

In zonele joase din regiunile extracarpatice vremea va fi in general inchisa, local va fi ceata si trecator va ploua sau va burnita. in restul teritoriului  innorarile vor fi temporare, pe arii restrânse vor cadea ploi slabe, iar in zona montana inalta vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vor fi conditii de polei. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte.

BUCURESTI

Cerul va avea innorari si trecator va ploua slab sau va burnita. Vântul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 3...4 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 1 grad. Vor fi conditii de ceata.

MIERCURI

Regimul termic va fi in continuare caracterizat de valori mai ridicate decât mediile multianuale ale perioadei, in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 grad in Moldova si 12 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -5 si 5 grade.

In zonele joase din sudul si din estul teritoriului vremea ramâne in general inchisa si local va fi ceata, ploaie slaba sau burnita. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare, ploile pe  arii restrânse, iar ceata poate sa apara izolat. La munte, la altitudini mari, trecator vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare.

Vor fi conditii de polei. Vântul va sufla slab pâna la moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si pe crestele montane.

Sursa: Mediafax.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate