Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 17 februarie 2024: Temperaturile se află într-o ușoară creștere

Autor: Cristina Mocanu

ANM a anunțat prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă.

Sursa: freepik.com

Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 17 februarie 2024.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, sâmbătă, 17 februarie 2024, vremea se menține rece și va mai ploua local și trecător. Află cum va fi vremea în țară, zilnic, de la reprezentanții ANM.

Cum va fi vremea în țară, vineri?

Prognoza meteo ANM pentru ziua de sâmbătă, 17 februarie 2024, anunță temperaturi în ușoară creștere, cu șanse de precipitații în zona de est a țării, dar mai ales în zona Dobrogei.

Vântul va sufla cu putere pe litoral și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 15 grade Celsius, iar cele minime între – 4 și 5 grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală, cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre S. Temperatura maximă va fi de 12 grade Celsius, iar cea minimă de 1 grad Celsius.

Atât pe parcursul zilei, dar și pe timpul nopții nu sunt șanse să apară ploile.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 16 februarie 2024: Vremea se anunță plăcută pentru această perioadă și va mai ploua izolat

Vremea în Constanța

Vremea la malul mării se menține răcoroasă, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius. Sunt șanse scăzute de precipitații

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre ENE.

Temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius, iar cea minimă de 0 grade Celsius. Nu sunt șanse să apară precipitațiile.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla cu o viteză de 15 km/h dinspre SE. Temperatura maximă a zilei va fi de 10 grade Celsius, iar cea minimă de 0 grade Celsius.

Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi parțial senin, indicele UV va fi de 2 din 11, iar temperatura maximă va fi de 13 grade Celsius. Vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura minimă va fi de 3 grade Celsius.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi parțial înnorat, iar vântul va sufla variabil.

Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius, iar cea minimă de 2 grade Celsius. Sunt șanse reduse de ploaie.

Citește și: Prognoza meteo pentru perioada 12-25 februarie 2024: ANM anunță precipitații și temperaturi scăzute

Vremea în Craiova

În Craiova, indicele UV va fi de 2 din 11. Vântul va sufla variabil dinspre S, temperatura maximă va fi de 13 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 1 grad Celsius. Nu vor cădea precipitații, iar cerul va fi mai mult senin.

Vremea în Cluj-Napoca

Și în Cluj, vremea va fi plăcută, cu un cer mai mult senin, iar vântul va sufla variabil. Indicele UV va fi de 2 din 11, temperatura maximă va fi de 11 grade Celsius, iar cea minimă de 1 grad Celsius. Sunt șanse reduse de precipitații.

 


Patrick a decis să o cheme pe Teodora în camera roșie, spre surprinderea Alexandrei. Teodora a pornit încrezătoare spre cameră și deloc uimită de alegerea lui Patrick.