Prognoza meteo pentru ziua de joi, 15 februarie 2024: Vremea se menține rece și va mai ploua local

Autor: Cristina Mocanu

Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de joi

Sursa: pexels.com

Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 15 februarie 2024.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, joi, 15 februarie 2024, vremea se menține rece și va mai ploua local și trecător. Află cum va fi vremea în țară, zilnic, de la reprezentanții ANM.

Cum va fi prognoza meteo joi?

Prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 15 februarie 2024, vremea se menține rece, dar cu temperaturi mai ridicate pentru această perioadă din an.

Va ploua local, în zona Dobrogei, iar vântul va sufla mai tare în zona de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 13 grade Celsius, iar cele minime între – 10 și 5 grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală, cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre VNV. Temperatura maximă va fi de 12 grade Celsius, iar cea minimă de 1 grad Celsius.

Atât pe parcursul zilei, dar și pe timpul nopții nu sunt șanse să apară ploile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vremea în Constanța

Vremea la malul mării se menține răcoroasă, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius. Sunt șanse scăzute de precipitații

Citește și: Prognoza meteo pentru perioada 12-25 februarie 2024: ANM anunță precipitații și temperaturi scăzute

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NNV. Temperatura maximă va fi de 5 grade Celsius, iar cea minimă de -2 grade Celsius. Nu sunt șanse să apară precipitațiile.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi în mare parte înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla cu o viteză de 30 de km/h dinspre N.

Temperatura maximă a zilei va fi de 10 grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi parțial senin, indicele UV va fi de 2 din 11, iar temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius. Vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă va fi de 0 grade Celsius.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi parțial înnorat, iar vântul va sufla cu 25 de km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 6 grade Celsius, iar cea minimă de 2 grade Celsius. Sunt șanse reduse de ploaie.

Vremea în Craiova

În Craiova, indicele UV va fi de 2 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h dinspre VNV, temperatura maximă va fi de 12 grade Celsius, iar cea minimă va fi de -1 grad Celsius. Nu vor cădea precipitații, iar cerul va fi mai mult senin.

Citește și: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 14 februarie 2024: Va mai ploua local, iar la munte este posibil să ningă

Vremea în Cluj-Napoca

Și în Cluj, vremea va fi plăcută, cu un cer mai mult senin, iar vântul va sufla variabil. Indicele UV va fi de 2 din 11, temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius, iar cea minimă de -2 grade Celsius. Sunt șanse reduse de precipitații.

 


Patrick a decis să o cheme pe Teodora în camera roșie, spre surprinderea Alexandrei. Teodora a pornit încrezătoare spre cameră și deloc uimită de alegerea lui Patrick.