Prognoza METEO pe doua saptamani! Vreme schimbatoare la inceput de aprilie

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru perioada 31 martie - 14 aprilie.

Meteorologii se asteapta la cresterea temperaturilor peste normalul perioadei, chiar daca precipitatiile isi vor mai face aparitia din cand in cand. Totusi, de-a lungul celor doua saptamani vor exista si cateva zile cu vreme rece

In intervalul 31 martie - 8 aprilie se vor remarca oscilatii semnificative ale valorilor termice, atat diurne cat si nocturne. in cele mai calde zile, respectiv 31 martie si 4 aprilie, se va inregistra o medie a temperaturilor maxime de aproximativ 10 grade, pentru ca in cele mai racoroase (2 si 6 aprilie) valorile diurne sa nu depaseasca, in medie, 3...5 grade. Temperaturile minime vor varia, in medie, intre -4 si 2 grade. Dupa data de 8 aprilie, vremea se va incalzi usor, iar pana la sfarsitul intervalului de prognoza, nu se vor mai consemna variatii semnificative ale temperaturii aerului, maximele diurne urmand a se situa in jurul unei medii de 8 grade, iar minimele nocturne vor fi de -1...0 grade.

Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi ridicata. Acestea se vor semnala pe arii mai extinse in jurul datei de 5 aprilie si din nou in intervalul 10 – 13 aprilie. Vor fi ploi, dar in zona mai inalta vor fi si lapoviţe si ninsori, indeosebi in jurul datelor de 2 si 5...6 aprilie.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate