Prognoza meteo: Ninsori si ger cumplit in acest weekend

,

Ce temperaturi ne asteapta de Boboteaza.

  • Sambata, 5 ianuarie

Muntenia si in Moldova cerul va fi variabil in, iar in Dobrogea va fi partial noros. In Banat se vor inregistra averse sub forma de ninsori. In Bucuresti, va fi maximum 1 grad Celsius, cu minime de -6 grade Celsius. In Dobrogea, vor fi maxime de 0 - 1 grad si minime de -4. In Moldova, in Iasi si in Botosani cerul va fi variabil si temperaturile vor fi cuprinse intre -7 si -1 grad. In Cluj-Napoca, cerul va fi mai mult noros, cu minime de -10 grade si maxime de doar -3 grade. Va ninge si in Arad, unde temperaturile vor fi cuprinse intre -8 si -2 grade. In Sibiu se vor inregistra intre -11 si -2 grade Celsius, iar cerul va fi mai mult noros. In Craiova si in Ramnicu Valcea, vor fi temperaturi cuprinse intre -9 si -1 grad Celsius.

 

  • Duminica, 6 ianuarie

De Boboteaza va ninge in mare parte din tara. In Botosani cerul va fi mai mult noros, va ninge slab si temperaturile vor fi cuprinse intre -4 grade si -1 grad Celsius. In Iasi se vor inregistra intre -5 grade si -1 grad si ninsoare slaba. Ninsoare slaba va fi si in Constanta, unde minima va fi la fel ca-n Sulina, dar maxima va fi de 2 grade. In Craiova, vor fi maxime de 2 grade, minima de -6, iar in Ramnicu Valcea, maxima va atinge 3 grade Celsius, aici cerul fiind partial noros, nefiind conditii de ninsoare. In Sibiu, Cluj  si Arad va ninge, iar temepraturile se vor incadra intre -3 si 0 grade.  

 

Citește și:

Rezultate Loto 6 din 49, duminică, 25 octombrie. Numerele extrase astăzi - Joker, Noroc LIVE

FOTO - Soluția japoneză pentru salvarea industriei HoReCa: o masă cu încălzire încorporată

Coronavirus în România, 25 octombrie 2020. 3.855 de cazuri noi și 73 de decese cauzate de COVID-19. Bilanțul pe județe și numărul de teste efectuate

Cutremur în această dimineață. Unde s-a produs seismul și ce magnitudine a avut?

Ministrul Educației, anunț important pentru toți elevii. Ce se va întâmpla cu tezele și olimpiadele în anul școlar 2020-2021?


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies