PROGNOZA METEO: Innorari temporare si ninsori slabe. Cum va fi vremea in WEEKEND!

PROGNOZA METE: Innorari temporare si ninsori slabe. Cum va fi vremea in WEEKEND!

In weekend cerul va fi variabil in sud si sud-est, innorari temporare vor fi in celelalte zone si doar pe arii restranse vor fi ninsori slabe, mai ales in zona montana. Vantul va sufla slab si moderat.

Incepand de seara nebulozitatea se va accentua in jumtatea de sud-vest, in partea a doua a noptii va ninge in Banat, Crisana, Oltenia si in sud-vestul Transilvaniei. Ninsorile pot fi abundente, in special in masivele vestice ale Carpatilor Meridionali, in Muntii Banatului, unde vantul se va intensifica. Maximele se vor incadra intre -1 si 7 grade, in timp ce minimele vor fi cuprinse intre -10... -8 grade, iar pe litoral intre 2... 4 grade. In zonele joase izolat va fi ceata.

 

SAMBATA

Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, ;dupa care se va innora. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 6 grade, in timp ce minima va fi de -1... 0 grade. Vantul va sufla slab si moderat.

 

 

LA MUNTE

Vor fi innorari temporare in cursul zilei si doar izolat se vor semnala ninsori slabe. Pe parcursul noptii cerul se va innora in cea mai mare parte a zonei montane. Va ninge pe arii restranse n Muntii Banatului si vestul Carpatilor Meridionali. Vantul va sufla slab si moderat. Pe vai si in depresiuni, izolat va fi ceata.

Citeste si: Informația zilei de la Guvern! Orban tocmai a luat decizia. Vestea care bucură românii - capital.ro

 

DUMINICA

 

IN TARA

Vremea va fi in general inchisa , in sudul extrem si in sud-est valorile termice vor fi apropiate de cele obisnuite ale datei si se vor semnala precipitatii mixte. In restul tariii vor fi ninsori pe arii extinse, vremea fiind relativ rece. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade, usor mai ridicate in Dobrogea, in timp ce minimele vor fi cuprinse in general, intre -6 si 4 grade. In prmele ore ale zilei, in special in zonele joase va fi ceata.

 

LA MUNTE

Cerul va fi mai mult noros si va ninge in Carpatii Occidentali, Meridionali si de Curbura, iar noaptea n restul zonei montane. Temperatura aerului va fi comparabila cu ziua precedenta. La inceputul intervalului, izolat, pe vai si in depresiuni va fi ceata.

 

 

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies