PROGNOZA METEO de weekend: Vremea va fi izolat geroasa! Cum va fi vremea in tara

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:28

In weekend vremea va fi rece, izolat geroasa in primele ore in nordul si centrul tarii. In a doua parte a zilei si in cursul noptii, vor fi precipitatii sub forma de ninsoare in zona de munte, in Banat, Crisana, Maramures si in jumatatea de nord a Moldovei si mixte in Transilvania si in Oltenia. In zona montana si in Banat cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp si izolat 50 l/mp.

In restul tarii vor fi precipitatii sub forma de ploaie si vor fi conditii de polei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, intre -5 si 5 grade, iar minimele intre -6 si 4 grade, mai scazute in depresiuni, dar usor mai ridicate pe litoral.

 

La Bucuresti: Vremea va continua sa fie rece, cerul va fi noros, iar noaptea vor fi precipitatii sub form de ploaie. Temperatura masima va fi de 4...

5 grade, iar minima se va situa in jurul valorii de 3 grade.

 

La MUNTE: Vremea va fi rece, iar spre seara si in cursul noptii va ninge, la inceput in Carpatii Occidentali si vestul Carpatilor Meridionali apoi in restul zonelor montane. Vantul va avea intensificari, iar pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata.

 

In TARA: vremea va fi in general inchisa.

In cursul zilei vor fi precipitatii sub forma de ninsoare in zona de munte, in Banat, Crisana, Maramures si in jumatatea de nord a Moldovei, mixte in Transilvania si Oltenia si sub forma de ploaie in rest. Noaptea, aria precipitatiilor se va restrange si va ninge in Moldova, in Muntenia vor fi precipitatii mixte, iar in Dobrogea vor predomina ploile. In zona montana si in Moldova, cantitatile de apa vor depasi 25...30
l/mp. Temperaturile se vor situa intre -5 si 7 grade, mai ridicate in sud-est, iar minimele, intre -6 si 6 grade.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

 

La MUNTE: Pe arii extinse se vor semnala precipitatii sub forma de ninsoare, iar contitatile de apa vor fi insemnate.

Vantul va sufla cu putere, iar temperatura aerului va marca o crestere usoara fata de ziua precedenta.

Sursa: Mediafax

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!