Prognoza meteo: cat mai tine gerul? Uite cum va fi vremea vineri, sambata si duminica

,

Gerul din ultimele zile se va mentine si la finalul acestei saptamani, cand temperaturile vor cobori cu mult sub 0 grade Celsius, mai ales pe timpul noptii.

Vineri

In tara vremea se va incalzi in majoritatea regiunilor, dar dimineata si noaptea, va fi ger, insa pe arii restranse, mai ales in depresiuni si in sudul tarii.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 9 grade, iar cele minime se vor incadra intre -12 si -2 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, dar si mai ridicate in Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat.

Local, in zonele joase de relief, indeosebi in orele diminetilor, va fi ceata.

BUCURESTI- Dimineata si noaptea, vremea va fi rece cu valori la limita gerului, in zona periferica, iar in restul timpului temperatura aerului va fi mai ridicata, apropiata de normal. Maxima va fi de 3...4 grade, iar minima de -9...-7 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Mai ales dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata.

27 ianuarie:

IN TARA- Temperaturile, din timpul zilei, vor continua sa creasca in vestul, nord-vestul si centrul tarii si in zonele de munte, dar dimineata si noaptea, vremea va fi rece, pe arii restranse geroasa in regiunile extracarpatice si in depresiuni.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 10 grade, cu cele mai ridicate valori in zona de deal din Banat si Crisana, iar cele minime vor avea valori de la -17...-15

grade in depresiunile Carpatilor Orientali, pana la 1...3 grade in Dealurile de Vest.

Cerul va fi variabil, cu unele innorari in extremitatea de sud-est, dar conditiile de precipitatii vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului. In zonele joase de relief, mai ales dimineata si noaptea, pe arii restranse, va fi ceata.

BUCURESTI- Temperaturile din timpul zilei vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, dar dimineata si noaptea vremea va fi rece.

Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 3...4 grade, iar cea minima de -8...-6 grade, posibil mai scazuta in zona preoraseneasca. Dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata.

28 ianuarie:

IN TARA- Valorile termice diurne vor fi mai ridicate decat in mod obisnuit la aceasta data in vestul, nord-vestul si centrul tarii, la deal si de munte, iar in rest apropiate de cele normale, dar dimineata si noaptea, vremea va fi rece, izolat geroasa in regiunile extracarpatice si in depresiuni.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 10 grade, iar minimele se vor incadra intre -13...-12 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 1...2 grade in Dealurile de Vest si pe litoral.

Cerul va fi variabil, cu unele innorari in sud-estul tarii si in extremitatea de est, dar conditiile de precipitatii vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. In zonele joase de relief, mai ales dimineata si noaptea, local va fi ceata.

BUCURESTI- Valorile termice diurne se vor mentine apropiate de cele normale la aceasta perioada, dar dimineata si noaptea, vremea va fi, in continuare, rece.

Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 3 grade, iar cea minima va fi de -5...-4 grade, posibil mai scazuta in zona preoraseneasca. Dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ultima ora: meteorologii au facut anuntul! Ce se intampla cu vremea pana miercuri seara, incepe de astazi

Primar ucrainean: Doar 20% din locuitori au participat la referendumul pentru alipirea la Rusia

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Vremea severa pune stapanire pe Romania! Urmeaza patru zile cu temperaturi de pana la -20 de grade Celsius in multe zone din tara! Iata unde vor fi cele mai scazute temperaturi!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies